Thursday, October 15, 2009

Birthday mika


Okeh ini cerita sabtu lepas, we all gi rumah mel celebrate birthday party mika. Hubby setuju nak gi kerana hari sabtu tu 3 buah rumah kami beraya semua di area puchong. Jadi semua rumah berdekatan la jugak senag nak gi. Keluar rumah jalan di ampang sudah sesak. Saya yang berjanji dengan nazira utk berjumpa di rumah mel tak kesampaian, sorry yeh nazira, tak sempat nak jumpa cos i lambat. Next date maybe.
Di rumah Mel saya memang tak amik gambar banyak sebab saya dok membedal makanan. Makanan semua superb sedap!. Mel u masak ke catering?, kalau u masak tolong jemput i datang rumah lagi, hahahahah.... Saya dengan tak malunya makan menambah-nambah bee hoon goreng, birthday kek mika pun sedap, dessert pun sedap, haissshhh semua sedap la. Food awesome!
Oh mika sangat la copy paste muka dengan mel. Mika memang anak mommy neh. Ok mel thanks ya jemput yayafamily!

4 comments:

MeL said...

tnx for coming yaya & family! glad u like the food. i pn suka sbb i yg masak ahaha! xdela food sume catering. and adam sgtlah bijak, comel je tgk telatah dia & tnx for the present also, very useful ;)

Cest La Vi said...

hehehe ngak apa yaya, insyaallah next date kita janji bebetol ek, soon manatau, ishh syoknyaa tgk mak yong ni, makan macam2 tp tak gemuk pun, untung u tau, i kalau masuk tiga bulan nih, wahh dah cam dipam2 dah, ni yg buat fobia sket nak peknen nih, hihihihi

thx to mel yg sudi menjemput kami2 ini ya, jgn serik jemput lagi ya mel, muahhh

Drama Mama said...

cozy nya rumah mika ;-)

yaya said...

MEL:
U r welcome! Ayo mana catering u amik yeh, i teringat kesedapan makanan u tu sampai la neh....

NAZIRA:
i dari preggie adam sampai la ni memang kuat makan jek kejenya, langsung tak kisah dengan berat badan, teruk i kan.... erk?

DRAMAMAMA:
oh ya memang cozy dan selesa...