Thursday, October 22, 2009

adam kodam!



Di rumah punyelah banyak mainan, sudu garfu ikea ni juga jadi plihan hati si kodam



Sambil baring tgk tv pun jadi....



Ini berangan nak tolak stroller adik die nanti



Sambil minum pun bleh tertido, even keropok lekor elok duduk kat bibir tapi die tengah syok tido, anak ku sayang!









13 comments:

Nurhayati said...

adammmm!!!! nak stoller tu.. bagi kat zara ek hihihi..praktis ye tolak..bagus la abang adam ni ;)

salzahari said...

ada doll ke? heee...bagus..bagus... praktis. Aliah pun dah habih praktis! habih bear/ doll dipakaikan bajunya...

Farah said...

hahaha napekah stoller pink en adam?

fizamior said...

haha adam dh start praktis tuh..bagus2... cam dah ade aura2 pinky2 tuh :)

yaya said...

yati:
hahahaha... stroller tu pun cousin die punya, thay y color pink. main kat umah cousin die...

salzahari:
praktis sgt si abg adam neh...

farah:
stroller pink bukan adam punya, pinjam cousin girl die punya... kata adam, tak kose i warna pink tau... hahahaha...

fiza:
ntah la fiza, boy ke girl adik die...

FaizAmYAirieL said...

mcm2 perangai semenjak nak dapat adik ni kan? same je dgn airiel..begitu banyak mainan kat umah nak jgk main pancing papa die, main senduk kat dapor la..huhuhuh...ehh..adam ade mainan stroller tu ker?? ekekkee

iBu ZulFaQar RayYaN said...

hahahah..memang menguji kesabaran....tapi selalu gelak je tgk keletah anak..ehheheh

yaya said...

faiza:
la ank ko pun sama suka main sgala senduk menduk kat dapur.... budak2!

ibuzulfaqar:
dalm geram2 memang kelakar...

Lady of Leisure said...

alalalal comelnya.. sampai tertidur..

Zuhaini said...

ahaha.. comel! nampak macam dah besar betul anak teruna sorang nih! :)

afdni said...

huhuhu..cmner adam bleh ader buggy girl nie..siap ader doll lagik..per2 pon tk lamer jdik abg kan..practice make perfect..hehehe..

~Umi.Sufira~ said...

Suka tang tengah makan keropok lekor tu pun buleh tertido...ekeke..so cute..anak daraku itu amat payah nak tido ok...hmm..

isabelle said...

tolak slow2 stroller tu ye, adam.
lps ni try pakaikan lipstik mama lak, nnt leh mekapkan adik. ehh.adiknye pompuan ke?