Monday, September 14, 2009

Tolong cakap minta maaf...


Minta maaf atau sorry ye, ibu mengandung masih kelembikan, aduh... banyak la aku kene ganti puasa nanti... Banyak nak diceritakan dan gambar nak tempek tapi apakan daya tiada kudrat itew.... esok ibu mengandung tepek gambar tuh...

10 comments:

KV said...

moga cepat lah zaman mabuk tu berlalu. Ku memahami mu dik. Huhu

gee ryder said...

sabor jela n bykan rest

Jiey^Mien said...

pegnen mmg best..
tp tang mabuk2 tu yg tak sggp..
bykkan rehat yea..

iBu ZulFaQar RayYaN said...

cian yaya..byk2 bersabar yer...

Watie Aziz said...

oh yaya, aku sungguh memahami perasaan mu itu, aku nih ha ..kadang2 jer rajin singgah blog member2 taopi setakat baca jer tau ..nak tinggal komen pun bercinta ..apa idaknya ..komen kat blog Q pun aku tak balas lagik..huaaaa... ni pun aku gagahkan jugak tulis utk ko..sebab aku memang memahami .. huk huk... (loyanya tekak aku skang... hu hu)

precious innocent said...

kita serupa... i dah tinggal posa 3hari dah.. sungguh x best!!!

ps, xtau lak yg watie pun preggy.. nt nak terjah blog dia lah!!!

-mama emma®-

yaya said...

KV:
Thanks akak, memnag tak tahan keadaan sekarang neh...

Gee:
Thanks dear!

JIEY:
hA'AH JIEY, I SETUJU...

MAMA ZULFAQAR:
thanks laling!

WATIE:
Tu arrr ko pun mesti same cam akukan, tak tahan beb.... allah jek la yang tau, aku pun tak sempat balas comment kat entry sebelum, takde kudrat nak buat...

EMMA:
U dah tinggal puasa 3 hari, tapi i rase i lagi byk tinggal pose dr u...

ANOI said...

sy pun dah mula dah..isk..isk..mmg tak larat la..begini rupanya rasanya ye.sy baca blog je,tu pun kat blog yaya je sy rajin nk komen.nk update blog apetah lg..papepun,byk sbr je la kite kan..get well soon yaya =)

.small shoes. said...

TAKE CARE YAYA!!! hopefully u'll gain all ur energy back by RAYA.. if not cam tak best je nk raya..

yaya said...

ANOI:
La u pun muntah ke, i tot u takde muntah2 cam ok jek, adoi memang seksa tau muntah2 ni.

FATIN:
Thanks fatin! aduh memang i kurang teruja nak raya tahun neh...