Wednesday, September 30, 2009

Permintaan


Saya ade permintaan kepada orang yang meninggalkan comment di blog saya, andaikata anda private kan blog anda sudi-sudilah invite i di yayayes7@yahoo.com kerana saya nak masuk blog u jugak....


Tolong invite saya ye owner blog di bawah:

http://kasutshoeskasut.blogspot.com/

http://wifeandherdailynotes.blogspot.com/


Oh saya juga baru update blog list saya tapi ade beberapa commentor & follower baru saya yang saya tak dapat nak buka blog u all.... camne tu?


3 comments:

achee_b165 said...

klu sy private kan blog sy sure sy invite kamu, jgn risau... tp takut kamu lak yg xsudi...... ;p..hehe

~p'na mama oja~

Queen said...

of coz...saya pun andai kata memprivate kan blog saya...jgn la segan2 send email kat saya...nanti saya approve kan....

sometimes kita tak tau sape silent reader kita

Zuhaini said...

oh.. saya x kan privatekan blog my alia tu... sebab... erm.. sebab x da reason untuk berbuat begitu! hihihi...