Friday, September 11, 2009

Malas nak ber "shopping"


Hari ni saya duduk rumah melayan muntah dan kelembikan, hari ni saya muntah hijau kerana makan kueh lopez yang bewarna hijau itu. Hari ni saya takde mood dan minta maaf belum sempat balas comment anda, malam ni saya buat.
Saya tak beli atau shopping lagi pakaian raya adam, saya bebetul takde mood untuk ber shopping, kalau hubby campak duit sepukal depan mata pun belum tentu nak pergi, malas dan tak larat. Bulan september merupakan hari jadi saya, maka byk la segala surat menyurat dan voucher sampai di rumah saya sempena birthday saya bulan ni, malangnya saya tak berminat nak ke shopping complex.....
Poor me....

13 comments:

salzahari said...

takde mood ye? bgai i, bagi i..nanti i tlg shoppingkan ;)

isabelle said...

alamak salzahari dah mintak dulu.
baru je ingat nak tlg.hehehe.

jom, salzahari...kita p soping sama2. hahaha.

w|cKa` said...

bak sini la.. bg saya shopping.. ni hobi saya nih..

Mimy Hamid said...

siannya..errr u tak de mood..tapi i ada moood....leh pas satu..ehhehe

okinokiyo said...

yaya,
siannye ko..

aku dpt bygkan la dulu aku pun mabuk2 cam ko..ko sabo jek la nnti pas ilang mabuk, ko accumulate nilai yg ko xshopping tu, ko shopping la puas2... :)

get well soon!

n33za said...

samala yaya..plan hari nih nk beli baju my son..tp mmg takde mood sgt2..sian anakku!

ANOI said...

kesiannye yaya...
get well soon ok..=)

FaizAmYAirieL said...

very poor u la yaya..hadushh...smg zaman kemabukan anda cepat2 pegi yer..saye skrg zaman kemabukan hampir pupus dah dtg zaman perasan lak..ekekekee

Jiji said...

heheheh I hate my my 1st tri of pregnancy!! dah laka haku neh motion sickness tak ke haru!!!

irvanqiesy said...

ciannye yaya...rest puas2 pastu bantai la shopping bile da ok...

Jiey^Mien said...

huhuhu..
tingat plak dolu2..
balik keje jer, flat.. tido dmpi kul 8..
mmg tak larat..
=(

Kerol+Natt=Adam said...

tebalik plak ngn natt..natt rndu sgt nk shopping lg2 bju utk ank2..tp memandangk' dh xkeje so duit pn tarak..hubby plak bkn kaki shopping..sedihnye la hati natt ni..tp nk wat camne sabar je lah...

Drama Mama said...

wahhh malas shopping. takpa look at it positively as hikmah pregnant 1st trimester di bulan ramadhan, dapat mengelakkan pembaziran. hehehehe

kalau nak shopping gak, beli online ja la haha