Thursday, September 3, 2009

Dia sudah mari...





Hari ni sudah keluar di cinema cerita final destination 4. Saya tak pernah tinggal tengok cerita ni dari yang FD1 sampai lah yang berikutnya. Sekarang sudah keluar yang baru punya so MESTI tengok ngan hubby. Maybe weekend ni. You all bila nak pergi?




Gambar adalah dr pakcik google, oh pergi tgk trailer die jek buat dah tak sabar nak tgk kat cinema....

20 comments:

CY3.5 said...

bley tak, masa memula baca tajuk, ternampak "dia sudah mati.."

saya ngeri sket cite² FD.. heee..

C.e.t.O.t said...

hii.. salam perkenalan.. ahhh cetot pon suke gak tgk. hopefully final destination 4 ni ceritanye x mengarot ar. Sebab selalunya kalau movie tu sampai 3/4 cerita dah merapu.

FaizAmYAirieL said...

besh jgk kan tgk final destination ni..dah lame x tgk wayang..gsc eon cc pon lom penah gune lagik..ehehe

Jiey^Mien said...

Dear.. I've been reading your blog tp tak sempat nk leave any comment..
Busy giler ah jaik housewife nih..
*sigh*

Congrats on the new edition..
Jiey doakan semuanya ok yea.. Hopefully, cyst tu will dissappear..
=)

Farah said...

tgk trailer pon dah takut nak tgk..

mOmmy of Triplets plus One said...

alamak...i tertinggal train. baru tau u pregnant! CONGRATSSSS dear!!!!!!!

yay yay Adam dapat adik =)

take care darl!

Queen said...

waaah.....final destination....

saya dah beli tiket secara on9 semalam pagi2 sebaik sahaja sampai di opis...
hahhahahahha....

same macam Harry Poter haritu...

so today la nak gi tgk
kat GSC One Utama...
heeeee...tak sabar

irvanqiesy said...

pnah tgk cite ni...nmpaknye bli dvd jek...hubby tak ske tgk wayang...huhuu

isabelle said...

mcm x sabar la nak tgk citer tu.

Nurhayati said...

nak tgk gak.. jom2x

ANOI said...

cerita-cerita FD sangat mengerikan..Dulu saya tengok sampai terbawak-bawak in real life..huhu
Anyway,selamat menonton Yaya..

fizamior said...

owhh... gue juge tak pernah miss ini pelem...tp tgk sambil tutup2 mata sikit2...aha..

fazla said...

cite ni da box ofis tau kat sane.,.x ble jd nih..kena tgok gak...(;

puan punyer said...

TAHNIAH yaya. sy dh tinggalkan kt n3 sblm ni tp xder balasan xper janji saya nk ucap TAHNIAH lagi utk peknen kali nih..

rasanya skang dh bleh letak komen kt blog saya

TAHNIAH adam sbb nk dpt adik ;))

:: m.u.n.i.r.a :: said...

eh yaya..jgn terkejut2 plak ek!
skarang kan tgh preknen...
tae care!

yaya said...

CY3.5:
Harharhar.... cik yan buat saya gelak, saya masih hidup dan sihat walafiat...

CETOT:
Thanks 4 drop by at my blog, akan memebuat kunjungan balas...

FAIZA:
Kita pun tak pernah tgk kat gsc bkt tinggi aeon tu...

JIEY:
Harapnya doa jiey makbul.... thanks jiey!

FARAH:
Hhahahah... takut ka....

MUNIRAH:
Thanks dear!

queen:
wah kamu mendahului tgk cerita neh, bleh buat preview kat blog best atau tak cite neh...

yaya said...

IRVANQIESY:
Tgk dvd pun takpe, janji layannnn....

ISABELLE:
Yessszaaa kene gi tgk!

YATI:
Jom together!

ANOI:
Jom tgk tapi jgn terbawa sampai real life, tingin jadi heroin kot.... hahahhaha...

FIZAMIOR:
Jgn tutup mata nanti tak feel....

FAZLA:
kalau dah box ofc kat sana meaning that confirm best lakan...

PUANPUNYER:
Oh dah ok yeh comment tu.... saya baca kat entry lepas cuma tak sempat balas jek... thanks for da congratulation wishing...

MUNIRA:
Oh thanks munira for da reminder. appreciate it...

syayassir said...

tak sanggup nak tengok.. ngeri! huhu

sarah al -idrus said...

lame tak dgr cite kodam

gee ryder said...

best2..i pun xpnh miss gak ni..
c u at tgv :)