Wednesday, September 16, 2009

27 tahun saya menikmati kehidupan....


Hari ni Birthday saya, yay! 16/9/09 sape berbintang Virgo? meh Gimme 5 dengan saya!.

Alhamdulillah, hari ni genap 27 tahun saya hidup, solat subuh pagi tadi sangat syahdu tadah tangan berdoa kepada Allah s.w.t bersyukur kerana masih memanjangkan nyawa saya dan memberi saya menikmati kehidupan bersama ibu bapa, suami, anak-anak, adik beradik dan orang di sekeliling saya.
Kepada hubby, tak payah la beli kek besar2 seperti di secret recipe atau mungkin baskin robins seperti tahun lepas, kalau i makan takut muntah. Beli kek aiskrim vienetta pun i bersyukur macam dalam iklan TV tu. (baca ke laki aku neh) Ngeeee.... aku tak lalu nak makan beb!

39 comments:

.small shoes. said...

Happy Birthday Beb! Wish all ur dreams cmoe true and many many happy returns!

CY3.5 said...

♫♪♫ happy birthday to youuuu ♫♪♫♪

saya, preggy ke, tak preggy ke.. kalau ais krim, mmg tak tolak :D

MeL said...

happy bday yaya! sebaya kita ek..xpe nnti da pass 1st trimester ni makan lah byk2 hehe ;)

achee_b165 said...

Be be day to u... be be day to u yaya...(nyanyi ikut lagu oja)

~org dah genap 2 thn ahad lepas...;D

~congrate gak beb dah pegnen lg.. ye ye.. musim tambah baby noo.. maks bru membuka blog nie.. bz terlampau minggu lepas...

~p'na mama oja~

achee_b165 said...

salah taip laks...

Oja sudah berusia 2 thn...Oja pun Virgo juga... heheh

~p'na mama Oja~

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Happy Birthday Puan Yaya... Semoga tahun ini dimurahkan rezeki... Salam Perkenalan... ::.

salzahari said...

Selamat Panjang Umur...
Moga ceria selalu....dan dilimpahi rahmatnya.

* sama birthday Aliah hari ni (bln Islam).

Mimy Hamid said...

betulg ak tu..mr hubby sila la beli aiskrim vienetta tu mesti tau bersyukur..dak gitu..hepi besday dear

iBu ZulFaQar RayYaN said...

hepi..hepi bday yaya....rupanyer untie sama bintang dgn ayern erk...hip..hip..horeiii

isabelle said...

♫♪HAAAAPPPPY BESDAY TO U...♫♪
♫♪HAAAAPPPPY BESDAY TO U...♫♪
♫♪HAAAAPPPPY BESDAY YAYA COMEL...♫♪
♫♪HAAAAPPPPY BESDAY TO U...♫♪

may the best things come ur way.
jgn lupa blog ttg hadiah drp baba adam.

Farah said...

happy birthday yaya!!! semoga murah rezeki selalu!

Queen said...

happy birthday yaya....semoga dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki dan beroleh kebahagiaan berpanjangan.....


i wish for aiskrim vienetta tu sampai skang tak dapat..huhuu...sedey jer.....

w|cKa` said...

happy birthday!!
smoga sehat2 slalu & happy2 slalu..
:))

Nurhayati said...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YAYA
HAPPY BIRTHDAY TO YOU


semoga panjang umur dan murah rezeki.

Jiey^Mien said...

happy befday dear..
may the best thing be with you all teh time..
=)

fazla said...

hye..yaya..hrpy bday!!!smoga dimurahkan rezeki,sihat slalu,n hepy di samping keluarga tersayang!!..;P

fiza said...

'HAPPY BIRTHDAY TO YOU' Yaya, smoga murah rezeki dan di beri kesihatan yang baik :-)

Zety Zin said...

Happy Birthday Yaya!!!

Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

Boleh gimme 5 dengan suami saya la kalo gitu :)

Anasfadilah said...

Happy birthday yaya! selamat hari raya!

FaizAmYAirieL said...

Happy 27th Birthday Yaya!! come give me 5 with me n baby five to Airiel...ngee...kitorg pon share bintang virgo lepas 10 hari befdey airiel pastu befdey saye lak..ehehee...sian u celebrate 27th birthday kali ni dgn x bermaye...tp ade gak tu permintaan kek..ekekekee

ANOI said...

Happy birthday Yaya! semoga sihat selalu,dimurahkan rezeki dan berbahagia disamping keluarga...=)

p/s: sy pun tak lalu nak mkn..isk isk

Ms AiReEn MoHd said...

appy besday to u babe..tetibe aku nengok ko men aku..tu yg berlari lari manja aku ke blog ko ..sambil nanyi lagi ape besday kat ko

Fid said...

tahniahhh

Emilia said...

Happy bday babe!

Ms AiReEn MoHd said...

yaya aku scroll lelaju aku nampakla kisahmaid naza ko tuh...da ko humban ker lum maid ko tuh...gewam lak aku kan...sabo ekk ya....aku bace n3 lepas komennyer disini..ape kes....lantak la kan .

fizamior said...

Happy Birthday to Yaya!!
bintang = nuex.. :)

irvanqiesy said...

happy birthday yaya...moga sihat dan happy always...

tHrEE oF us said...

Happy 27th birthday yaya!! Semoga sihat & ceria selalu..

prgnt ke? wahh.. tahniah²! sowie lmbt.. huhu!

n selamat hari raya , maaf zahir batin buat kamu sekeluarga ye..

=P

Drama Mama said...

happy birthday yaya! wishing you happiness today and more to come. kalau hubby tak baca, balik rumah bukak je blog suruh dia baca hahaha

Nanie Haron said...

Yaya dear,

Happy sweet and fabulous birthday to u..God Bless and sempena Ramadhan ni, beroleh lebih byk keberkatan dari-Nya.

Loves, Nanie Haron

Jua Zulkef said...

happy birthday yaya..

u nih kan umur 27 ke, 30 ke, 38 ke macam umur 24 je i nengok. comel bangat.

azzamoro said...

happy birthday yaya. kite sebaya rupenyer.. hehe

Siti Fatimah said...

Happy Birthday to u Yaya :)
May all your wish come true and many many happy returns for u & family!!! :)

nydia-mama akif said...

happy birthday yaya...

puan punyer said...

Selamat Hari Jadi, Semoga Panjang Umur dan dimurahkan rezeki (dlm perut tu poon rezeki hari jadi tu ;) )

sarah al -idrus said...

kak yy jgn lupe amik gambar byk2 eh raya nnti.pos sini.lame tak tgk gambar latest akak. ngee.

Farah_W said...

happy birthday yaya...sorry terlambat wish..smoga panjang umur,murah rezeki n hidup bahagia with ur hubby n kids... :)

~Yu.Es~ said...

Happy Birthday Yaya! Semoga panjang umur murah rezeki..;)

Happy Shopping said...

eh sama bestday kite..cume taun jer yang lain..