Monday, August 17, 2009

Tips rahsia "bersama" suami



Wah Tips rahsia bersama suami haruslah cepat membacanya...

Okey, okey, okey.... Senang cerita Pakailah wangi-wangi.... Busuk siapa nak duduk dekat, faham.... muahahahahha

I suka pakai yang kat bawah tu... wangi sampai rase nak makan-makan....








Ye.... bau strawberry itew sampai rase nak makan, dari dalam bilik air scrub badan sampai menyangkit satu bilik wangi, lagi best lepas mandi sapu strawberry body butter satu badan, uiiihhh... best tau!. Okey ini bukan tips untuk 'bersama' suami, ini adalah tips untuk menjaga bau badan yang wangi-wangi.

7 comments:

precious innocent said...

i penah beli yg body lotion yg bulat tu (x sure nama, dah lupa).. tp hubi i x suke.. dia kata manis sgt.. errr apakah!!!

-mama emma®-

yaya said...

EMMA;
Wahahhaha... kelakar la hubby u, takpe kalau u pakai seksi2 pun dia dah cukup suka, ngehehe dalam rumah la...harharhar....

Farah said...

i suka jugak bau strawberi ni..beli body wash dgn lip balm hehe..lip balm tu rase manis mcm nak makan lak.

yaya said...

FARAH:
Betul..betul..betul... lip balm tu buat rase nak makan dan french kiss jek.... muahahahaha...

fizamior said...

hmm sokong2!! mmg sedap bau dia .. i pakai yg cranberries flava...

Nurhayati said...

strawberry mmg best..

yaya said...

FIZA & YATI:
Product body shop memang menawan kalbu...