Wednesday, August 12, 2009

Perlu ke Tutup Blog


Hmmmmm.... macam mana nak cakap yek, macam ni lah, ade orang tu suruh saya tutup blog, perlu ke saya nak ikut cakap die pulakan.... saya buat blog pun utk memory saya dan family saya dan share whatever info dengan readers lain. Tapi saya pikir nak private blog pun ade, eh tutup lagi senang gak, ntah tengah pikir lagi... Anda rase macam mana?, nak ikutkan takde apepun yg best kat blog saya. saya bukan org yang glamour.....

Kepada orang yang suruh saya tutup blog tu, sabar yeh oh tapikan jangan terperanjat, saya korek punya korek saya dapat gambar kamu wahai orang yg suruh saya tutup blog neh, sibuk suruh saya "tutup...tutup...tutup...". Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua.....

Pssst: kalau nak private bleh invite seratus org jek kan, tapi readers saya di nuffnang lebih dr 100 org, camne???????

27 comments:

Nurhayati said...

wat ape weh nak tutup.. nak dgr cakap orang tu takde makna.. mana gambar dia nak tgk..

AiYa said...

ces sapa yg suh tutup tu?

*xyah la tutup
**klu nk put private, jgn lupa invite sya. ehe

Ms Lola said...

Kalau permintaan ahli keluarga TERDEKAT tu, mungkin (kalau saya) saya akan consider lah.

Kalau pecacai hina, forget it...

Foxy Farah said...

jgn tutup,private je tapi kan buat apa nak dengar ckp orang tu sangat,unless this person makes u happy or what la kan.i like ur blog :)

ANOI said...

sayangla nak tutup.dh byk cerita kamu n femly kamu,yaya.memori kamu sekeluarga ni.dan saya suka baca cerita kamu n femly=).biarkan sajela org itu kalau xpenting dan xbrkenaan.tp if nk private,sy pn nk join sekaki tau=)

w|cKa` said...

jgn tutup!!!!!!

irvanqiesy said...

oh...yaya jgn la ttup...sape la org yg dengki tu kan...i enjoy sgt bace blog u...if private jgn lupe invite me...nanti kite ngajuk tau...hihiii...

Farah said...

jangannlaaaaaa...huhu

CY3.5 said...

kalau buat vote, saya pasti, % yg kata JANGAN TUTUP lagi byk dari yg suh tutup :P

unless ia datang dari yg tersayang.. macam yg Ms Lola cakap tu..

C!kpuanmuda said...

i dlu pun dapat 'nasihat' suh tutup blog.. tapi i pedulik hape?? internet bukan bapak dia yang punya.. muahahahah!

precious innocent said...

on what reason that person suruh u tutup blog nie? cite tgantung x best aaa

-mama emma®-

~Reyza's Mama~ said...

tak payah tutupp.. hehehhe

Jiji said...

apsal kena tutup.. ada benda yg obscene kah??? aku suka je takmo tutup!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MeL said...

e'eh? suka2 je suh org tutup blog? sibuk plak ek. suh dia men jauh2! i sukaaa baca blog yaya ni tau ;)

okinokiyo said...

sebab apa nak tutup?unless ada sebab musabab yg perlu, leh la..eh kalau nak private sila ajak aku yeee

Emilia said...

ala..jgn la....
sebok ar org tu
i pernah cuba private my blog tau..
tak best! tak ramai kawan nnt

az1ra said...

apsal lak dia suruh tutup???
toksah pedulikan dia la..bukan dia yang bayar duit bil hang pun...
tapi kalau privatekan blog ni jemput tau!!

Mimy Hamid said...

jgn la tutup..baru je nak tertarik, menarik nk jd readers...aishhh jgn ar (smbl melutut)hehe

fazla said...

yaya!..plzz jgn tutup blog kamu ya!!;p

.small shoes. said...

haha.. aah ape reason dia suh tutup.. but i rasa mesti dia ketagih baca blog u! sampai takle nk wat kj lain.. MUAHAHahah itu la psl!!

puan punyer said...

jangan tutup. nih kan citer untuk kenangan ur family.. so caiyok yaya

Nanie Haron said...

Yaya,

kalau u nak privatize ur blog jgn lupa invite I yer..
Huhu..thankie!

yaya said...

TERIMA KASIH KAWAN2 DENGAN SUPPORT YG DIBERIKAN, INSYALLAH SAYA NAK PASTE GAMBAR MAKCIK KEPOCHI YANG PERASAN ANGGUN SURUH SAYA TUTUP BLOG TU DI ENTRY ESK.

Anasfadilah said...

jgnlah tutup yaya..org nak tengok Dadam lagi...jgn private juga..nanti nuffnang sikit..hahahah

Cest La Vi said...

i mmg tutup my blog to invited readers je, sbb based on my past experience yg sangatttt horror, i mmg fobia gila nak publish my photo to public, sbb my case dah sampai tahap santau menggunakan our pic yg masa tu i gila2 publish kat fotopages, ya allah semoga dijauhkan dari segala umat allah, semoga kita semua dilindungi..

Haslina said...

yaya, my advice is, jangan layan org2 yg macam tu.. it's up to you lah, nak buat blog ker, facebook ker, apa ker.. this is a free country.. lagipun you just write about your family dan lain2 yg seangkatan dgnnya.. you share your life and family experience with us,dan kekadang kita dpt pengajaran, especially the experience with yr maid.. akak yg dlm 50-50 nak ambik ni, terus change my mind... hahahahaha

shyad said...

yaya..jgn tutup jgn tutup!!
shy enjoy reading ur blog..
plis plisss...