Sunday, August 23, 2009

Nampak tak?

Nampak tak di side bar saya belah kiri sudah wujud itu perkataan "YAYA'S BLOGLIST". Alaa... yang tulisan bewarna merah tu. Saya dah buat link beberapa blog. Tapi kalau anda klik sekarang baru sikit jek link bloglist yang baru saya masukan jadi jangan terkejut kalau link blog anda belum ada, mak tak sempat lagi nyah almaklumlah berebut memasak, main dengan adam, sibuk listkan barang dapur yg nak beli, listkan barang yg nak beli untuk raya, heh buat bloglist lagi. segala atuk nenek list haku buat hari neh, yang penting list barang mak from head to toe pun kene buat dan yang penting sekali kene dapat appproval dari ministry of finance di rumah ni.
Baik kat rumah atau office aku tukang buat proposal, laki mak tolong sign jek kalau approve, di ulang "kalau" approve ye. okeh la haku nak sambung buat list persedian raya plak, langsir confirm kene beli baru sebab dah koyak rabak dibuat dek adam kodam. Nasi hempet bersama kuah soto ayam beserta condiment sudah settle. Oh kicap cili jek belum buat, tu yang paling penting untuk hubby, menyengat katanya. Selamat berbuka puasa anda semua. Esok saya sambung masukan list blog saya tu.... assalamualaikum...
P/s: Saya pergi ke blog u all tau tapi tak sempat tinggal comment jek, nak cepat nyah, dapat lepas gian baca blog korang pun jadikla...

5 comments:

Zuhaini said...

salam.. saya x jumpa la My-Alia.com di situ.. hihi.. ke saya yg rabun..? :p

kalau nak masukkan, sila lah ya.. jgn segan.. hihi :)

www.my-alia.com

salzahari said...

tak nampak pun........... :(

Fid said...

yaya
saya nampak yuitsumuni.com
hehehheee

yaya said...

ZUHAINI & SALZAHARI:
Adelah cuba tgk sekali lagi, huhuhu...

FID:
Ye blog ko takan lepas dr list aku...

Emilia said...

saya punye ada...tq yaya! :D