Monday, August 24, 2009

Nak resipi tak?


Saya hari ni dok preview segala resipe disini. kalau ketandusan idea nak masak ape lauk-pauk dalam freezer tu saya pi kat situlah bagi dapat idea dan mencuba resipe baru. Adoi kecorrrr perut bila tengok segala gambar masakan. Rase cam nak masak semua. dessert pun sungguh menyelerakan. kalau agak-agak anda ketandusan idea nak memasak ape cubalah gi link yang saya dah sediakan kat atas tu.

Kepada Isabelle yg tanya resipi lasagna aku ari tuh, klik sini. Dah masak nanti jangan lupa pos kat umah aku sikit, eceh macam dekat umah aku ngan ko kan.....

Selamat berbuka puasa kengkawan.....

11 comments:

ANOI said...

Wah!memang mouthwatering betul resipi2 kat blog yg yaya recommend tu...bhy betul tgk time2 pose nih.huhu.Selamat buka puasa to yaya & family..=)

p/s: saya pulak suka tgk resipi kat sini - www.myresipi.com

:: m.u.n.i.r.a :: said...

udah ku jenguk ya!
menarik bangat!
tak sabar nak balik masak nih....
mmmmmm

Zuhaini said...

wah.. sedapnya lasagna cik yaya! :) link tu saya tak check lagi.. hihi.. sat lagi nak jenguk sat.. :)

Emilia said...

thnx la babe. mmg tgh ketandusan idea nak masak ape ayam dgn udang kat dlm fridge tu...
hepi break fasting!

MeL said...

bln puasa ni malasnye nk masak. beli aje kat bazar ramadhan tu hehe..

zarin said...

tq tq..
memang menarik resepinya
terasa lapar gitu

yaya said...

ANOI:
Oh belum pernah masuk myresipi.com tu. nanti mau terjah juga ke situ...

MUNIRA:
Dapat ku bayangkan mu bersilat di dapur

ZUHAINI:
Eheheheh...silalah cuba....

EMILIA:
No problem laling... sharing is caring...

MEL;
Klau desperado terlambat nak masak mak singgah pasar ramadhan gak, tapi jarang belaku la...

ZARIN;
Oh memang best blog itew...
u r welcome bebeh!

fizamior said...

wah yaya bestnye... mmg sgt membantuku... tQ!!

isabelle said...

thanks yaya.
ni kau bagi segala link ni...silap aribulan, aku masak kat bazar ramadhan gak. hehehe.

nanti aku pos lasagna tu. tapi kalo smpi nnt dah berkulat, nasib la ye. hehehe

isabelle said...

wei, yaya...
aku mmg dah tgk entry kau tu...

yg aku tanya, katne aku nak cari 'lasagna pasta' tu. lapisan yg mcm tepung tu la...
beli kat kedai ke? buat sendiri?

yaya said...

FIZA;
u r welcome!

ISABELLE:
Itu ko beli kat pasaraya pun ade.... maksud ko lasagna pasta tu kan...