Wednesday, August 26, 2009

Bila adam tengok TV






Bila adam tengok Tv camni la gaya favourite dia. kalau nak air pun tak mau berganjak suruh pass kan air tu kat dia yang maintain dok situ. Motor elektrk police tu die tak gemar sangat cos kaki die tak kuat sangat nak tekan pastu yang mainnya adelah mama. harharhar.... Saya jap lagi nak kuar pastukan saya akan lalu kat area sogo tu, ngeheheheh lama ya amat tak ke sogo. nak singgah tengok2 kot2 ade langsir ready made yg cecantik kot.... Daaa....


16 comments:

salzahari said...

me pun...lama sgt tak pi!

Anasfadilah said...

gaya adam sama macam Ziyyad,sejak ada kereta merah tak mau lekang dah..pegi bilik nak tido pun naik kereta..hahah

relax betul kamu adam tengok tv,citer apa tu?

zarin said...

eh eh comelnya dia tengok tv.geram tengok dia

irvanqiesy said...

yaya... baru smlm g sogo..opis sy dkat je ngn sogo...klu bg tahu awal leh jmpe...

az1ra said...

banyaknya mainan dia...

nydia-mama akif said...

alahai....comelnye adam dudok camtu..hehe

azzamoro said...

meh motor elektrik sedekah kat airyll...akeke

Zuhaini said...

alahai comelnya adam tgk tv! :)

sogo..? menarik tu! :D

puan punyer said...

yaya saya poon beli air kelapa smlm. kitaorg beli 2 biji kelapa n kopek kt umh hmm puas ati sbb oriii. pasnih try cr kelapa erk jgn bli yg dh siap tau.......cool lah adam dok gtu.. hehehe... selamat bersopping

Mrs.R @ Emi said...

hi aunty yaya,
p sogo tu jgn lupe belikan
emily baju raya tawww!!!

love,
emily

Jua Zulkef said...

ini baru betul BOS BESAR.

Jiey^Mien said...

aru jiey br gi sogo carik langsir yang readymade..
tp tak berkenan sgt la..
tak byk choice

Nurhayati said...

wah kemain lagi gaya Adam yer.. tgk tv pun ada style tau..

nampak kat umah tu cam byk je toy dia ;)

isabelle said...

gaya sungguh mcm tuan besar. hahaha

Nina said...

salam yaya.salam kenal..wah adam cukup fokus nengok tv.mcm lenguh plk nengok die duk gitu..heheh

yaya said...

YAYA TO ALL COMMENTOR:
Thanks ladiez, i tak sempat nak balas satu2 comment. anyway comment u all really make my day!