Friday, August 14, 2009

aduh... melepas lagi!


Since monday, i already planned "it"in my Head. Plan ape? Lunch waktu jumaat nak gi One utama and shopping, i mean buy something that i want, yes i really want. Semalam maid agen call suruh amik maid plak and definately hari ni i cuti untuk Training my maid. Gosh! Frust... Weekend i ade banyak aktiviti nak buat, saturday and sunday we got invitation. Hubby dah lama bagi duit suruh beli education CD untuk adam kat gardens, itupun tak sempat. Frust!. Now i stuck at HOME.

5 comments:

Watie Aziz said...

dude, aku rasa cam aku ada tinggal msh kat entry tutup blog tuh, tapi tetiba cam hilang plak? wkakakaka... sib baik gak hilang, taklah nampak na WAKENABEB...tapi since aku dah ter bgtau kat sini ..ko pu dah tau lah aku dah terkena ..siut puan kecik pakai tudung tuh, memang nak kena!!!! hahahahaha..

wah ..menci kan nak train maid.. malas tul rasa ... beb ..ko bukak blog education Qarisa - geniusbabyonboard.blogspot.com tuh, aku ada share pasal Flash Card, since ko nak gi The Gardens tuh, leh ah tgk2 kalau ada jual the Flash card! hehhehe..YBCR tuh ..

Cest La Vi said...

hehehe paham sangat camane you rasa, yela konon nak pi terjah warehouse kan since they got 60% offer, siap ajak i tu, sabar ya puan yaya, kumpul n himpun segala kesabaran tu, nnti you terjahhhh terus n shopping, perhaps end of this month bole la kita set date berbuka sama k tak? menarikkk tu..

yaya said...

WATIE:
Waaa... lu sudah terlepas itu wakenabeb. will go to ur education blog. Thanks dear!

NAZIRA:
Wahhhh...menarik....menarik...

Haslina said...

yaya, bila tengok gambar yaya frolicking enjoy sakan ngan adam kat pantai tu, akak pun bawak la toddlers akak kat pantai dekat rumah kawan akak di bachok tapi bukan kat pantai irama.. tapi sayang.. lupa nak ambik gambar.. they enjoyed themselves very much.. first time gi pantai, kan..penuh pasir kat kepala dan badan.. nanti kalau ada masa, akak email gambar intan payung akak..

yaya said...

hahahaha..... memang best gi beach nih, memang penuh pasir satu badan sampai ke rambut. Meti akak 1 family happykan... cepat email gambar kat yaya....