Thursday, August 6, 2009

Adoi malu saya!


Pagi tadi saya kene pas kan tape beta iklan untuk client kat orang TV3, saya tak pernah jumpa pun minah TV3 ni cos ckp over the phone jek. Gaya suara cam brutal, dia pun cakap ko aku dengan saya so saya pun bantai je lah cakap ko aku gak, maybe lebih mesra. bila dia call saya, bagitau yang dia dah sampai kat bawah ofc saya, saya pun turun la untuk pas kan tape tu. Dalam telefon saya cakap "weh ko dah sampai bawah ke, ko tak payah masuk kat dalam nanti kene parking, tunggu luar jap gi aku sampai, dia balas, ha'ah aku tunggu ko kat luar je lah ye, aku naik kereta ***** warna silver tau.

Bila sampai kat kereta dia.... mak i dalam hati saya, dah kakak2, pendek kata jauh lebih berusia dari saya, rase cam tak patut jek cakap ko aku tapi dia pun ok jek plus ala2 brutal. you rock la! malu sekejap ari nih. ok lah saya nak gi RTM plak hantar tape untuk iklan. Daaa....

2 comments:

Emilia said...

haha...tapi kan yaya normally lebih senang deal dgn org yg ber aku engko dgn kite kan... :)

-aku ted- :p

yaya said...

TED:
Ted puas hati i dpt jumpa blog u tau, tau2 pindah blog baru. best baca telatah anak u.