Friday, July 17, 2009

Tata....


Sekarang saya di office bersama adam, hahaha saya hangkut adam skali. Nak tau nape?. Bangun pagi tadi saya cakap kat hubby, hari ni i tak nak gi kerja la b, rasa malas la plak, nak bawa adam jalan2, nak gi MV and gardens, nak beli barang i plak. Hubby cakap, sukati u lah, keje u dah settle ke?. kalau dah settle u nak gi, gi lah. yahooo! Tata semua.... drop di ofc hanya kerana nak balas comment di blog dan update entry neh skali, wahahahha...

4 comments:

.small shoes. said...

eeeii.. jelesnye bos u husband sendiri!! ade kj kosong tak?
kj ape ek?? mcm best je!

azzamoro said...

bestnyer kerja dgn laki. I jelessssssssssss

sarah al -idrus said...

hehe.best2. uik nape lame tak update ni kak yy

yaya said...

FATIN:
Hahahahah, fatin tarak keje kosong la, tapi looking for tea lady. Mustahil u nak..... :)

AZZA:
Ada yg best ade yg tak best, tapi byk yg best... weeehooooo...

SARAH:
Nanti hapdet...