Wednesday, July 29, 2009

Si chucky mengerikan!




Sape pernah tengok cerita chucky ni, angkat tangan. Ok dah turun tangan, ceh macam la saya dapat tengok berapa ramai yang angkat tangan. Minggu lepas saya tengok cerita chucky ni kat astro max. Kebetulan tertekan channel astro max keluar tepat cerita chucky ni baru start. Uiiihhh best walaupun menakutkan, saya layan. Tapi ade masalah sikit....
Masalahnya ialah, anak ku si adam ade skali nak join. I rase semua orang pun sedia maklum bahawa cerita chucky doll yang comel ganas suka bunuh orang adelah tidak sesuai untuk tontonan budak kecik macam adam. Adoi yay!, mama and baba sibuk syok nak layan cerita ni tapi adam sibuk nak join, suruh tido tak mau tido. Ape yang i buat adelah cuba tarik perhatian adam dengan toys dia. Tapi part chucky mengganas nak bunuh orang, time tu la si adam ni sibuk nak tengok, i tutup mata dia dengan tangan kemain marah tepis tangan i. Last-last angkat dukung adam ke balkoni.
Dah jadi satu kerja haku, bila time chucky nak membunuh jek i cepat2 angkat adam gi balkoni tunjuk moon la, star la eh memacam benda i tunjuk nak tarik perhatian adam supaya tak tgk tv. So hasil usaha mama dukung adam ke balkoni berjaya buat adam tak nampak atau tengok setiap kali si chucky buat keje berdosa tu. Membunuh itu berdosa besar wahai chucky. Chucky doll ni kalau time muka dia berpura jadi baik, kemain baik jek, bila nak jadi jahat nah dengan kerut kat dahi muka senget benget jahat giler. Eeee takut mak nyah!. Nasib baik hubby peluk menemani i semasa tengok cerita chucky ni.
Sejak ade anak ni tengok tv kene bertapis supaya adam tak tengok cerita sepatutnya kerana waktu tidur dia pun tak menentu ada kalanya. Selagi mama tak tidur, adam pun tak nak tidur. Banyak kene berkorban sejak ade anak ni. Tapi sejak ada adam la kehidupan mama jadi lagi best tau!.



Chucky ngan tiffany awek jahat dan sekutunya.



12 comments:

fizamior said...

iyer...mmg chucky ini mengerikan...saye tgk semua filemnye sambil tutup mata pas2 mlm2 xblh tdo...huk2...eee..jgn bg adam tgk..18SG/SX

puan punyer said...

saya tgk dr yg first siap beli pirates hehehe..... mmg ngeri n x sesuaii utk adam....langsung jgn bg dier tgk

Queen said...

chucky memang antara yang best..tapi sayang nyer saya takde koleksi cerita die..sape yang ade? kalau ade saya sanggup beli...

hehehhehe..pastu kalau adik kaco jer aku nak buat keje aku nak pasang citer chucky...bior die larik ketakutan..muahahahahahhahaa,......

yaya said...

FIZA:
Sekarang ko leh enjoy lagi tgk ape2 cite pun cos damia tak tau ape2 lagi. so enjoy dulu...

PUANPUNYER:
Wah bagus la u, peminat chucky...

QUEEN:
Ade bahan utk adik rupanya....

sarah al -idrus said...

eee.plg ngeri and tak suke tgk chucky ngan bini dia dapat anak kot.hehe ingt2 lupe

okinokiyo said...

yaya, kengkadang i rasa nasya ni dah mcm chucky dgn mata menjeling2 muka berkerut2 gigi depan patah sompek2..hahaha tpi anak daraaa..cuma tak cukup ganas mcm chucky jek..hahaha

tpi mmg kene menapis la tgk tv skrg...kalaux semua dia serap pastu praktik kat mak bapak

Nurhayati said...

seriously tak tgk citer ni, takutttt.. tgk gambar pun dah takut camne.. mmg dasar penakut giler huhuhu

ymn said...

emmm bulan depan dah start dah ..
aku cadangkan ajak dia sesama tgk canel 811 812 dan 813 aahask ..
especially bila team torres main ..
mana tau .. dia leh cam gitu .. : )

irvanqiesy said...

ske sgt...tp xbleh blah tiffany seksi gile wooo...

Farah_W said...

weii..kalo ko perasan anak chucky tu muka dia cam zek...hahahahahah

yaya said...

SARAH:
Hha ade ke diorg dpt anak? yg tu tak tgk plak...

OKINOKIYO:
Mai, gelak i byk comment u, itu sebenarnya tanda si nasya bijak la!

YATI;
Bagus gak maknya takut so anak pun tak tgk la....

YMN:
?????

IRVANQIESY:
Yup seksikan...

FARAH:
Hah... ye ke, nanti aku tgk bebetul balik, lawak lah ko....

ymn said...

maksud aku ajak adam tgk bola plak ..