Tuesday, July 21, 2009

Pelbagai kisah adam...


Cerita 1: Adam inside the car
Ingat tak post entry i hari jumaat lepas, ala yang i malas nak keje dan bawa adam jalan-jalan ke MV, Oh memandu kereta berdua dengan adam jarang ada masalah tapi bile sesakali dia bagi masalah, pening gak. Elok keluar dari basement office tu tak sampai 5 minit memandu bleh adam panjat kat saya nak duduk kat saya yang tengah memandu neh, dah le jem giler time tu, kereta kiri kanan nak masuk. Dah duduk kat depan stering sambil pegang bantal adam cakap "nak..nak.., nak..." adoi...! adam time mama driving ni la ko nak breast feed. Dah sibuk dia nak singkap baju saya, kereta belah kanan dok pandang2 saya. Ayo tak pasal-pasal dapat tayangan free lak di tengah2 jalan raya nih. Nak tak nak saya berhenti kereta kat tepi jalan berdekatan dengan shell, breast feed adam setengah jam dalam kereta sampai tertido si adam. Balik dari MV menuju ke ofc untuk pick up hubby baru dia duduk diam baca buku yang baru beli dok belakang.







Cerita 2: Bila adam jadi makcik Rokiah@ acik rocky....
Bila saya balik keje adam sibukla tarik scarf kat leher saya, sibuk sangat nah mama pakaikan tudung, dah rupa makcik rokiah terjelepuk duduk tunggu orang meminang. Elok lah tu adam, atas tutup bawah terdedah, nasib baik tak nampak bird!





Cerita 3: Climb here and there....
Ni bile makcik rokiah dah bertukar jadi adam yang gagah perkasa, kalau naik kereta denagn mama and baba, elok baba turun jek nak isi minyak, cepat-cepat adam replace tempat driver tu, mulalah kacau itu ini, dah penat kene marah dengan mama kerana on viper, signal, light, horn dia panjat stering plak..... Haihhh... anak aku ni






20 comments:

isabelle said...

hohoho...
sib baik ko x publish gmbr porno adam.

kalo x, ramai yg nak book siap2 buat menantu. hahaha

Jua Zulkef said...

wahahahaha
adam rokiah tu mmg terburai i gelak. dah ar berserkup, siap bolan bulat lagi.

yaya said...

ISABELLE:
Ehhhh... gambar bird utk tatapan mama and baba jek, dah besar nanti utk isteri.... :)

JUA:
Acik rokiah la katakan....

Jiji said...

Adam walo jad makcik rokiah .. masih terserlah kehenseman dia. Heheheh.

nanti try soh dia pakai heels pulak

(wah suka suka aku je soh anak laki org pakai heels)

sarah al -idrus said...

bila adam besar nanti, dia baca balik mesti dia gelak.hehe

irvanqiesy said...

sungguh sopan cik rokiah tu duduk,terselah ayu gitu...hahahah...adam2...

cute je adam mintak nk bfeed...
yaya nipple u da ok?ahaks...leh ke tnye mcm ni..hehehe...nipple i still cracked la...haiyooo

Farah said...

ahahaha makcik rokiah ape seksi2 tu...

gelak sakan aku tgk gamba anak ko ni yaya..macam2 peel!

salzahari said...

hhahhaa..seksi sungguh makcik rokiah!
Sbnrnya lps u buat entry Tata tu i pun buat satu tajuk Titi..Tutu. sbb i pun bwk Aliah kuar sorang on saturday! sungguh x puas menyopping okay...bwk si kecik ni.

Nazira said...

hehehe sama je your adam ngn my adam tu, hyper aktif ok, mmg menguji kesabaran hati ibu, tp makin notty, makin bijak kan, makinnnn sayangggg sama dia..

tak tahan tgk gambar acik rocky tu, my adam said:eiiii cekciiiii fren dada.. haha

MeL said...

ahaha! saje je mama ni buli adam ek :P uihh lasak nye bole panjat stereng! ti bsr bole jd drifter, kaki xcecah pedal tu hehe..

~Reyza's Mama~ said...

yaya, what type of chair is adam sitting on? nampak menarik. Reyza doesnt want to be strapped into his baby chair anymore..

puan punyer said...

yaya saya cuma boley HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA klako lerr adam

az1ra said...

Siap panjat stereng yang tak tahan tu..kreatip sungguh anak2 zaman sekarang..heheheh

yaya said...

JIJI:
Jiji, heel aku dah habis die try.... menjerit-jerit aku takot rosak.... tak ambik gambo jek...

SARAH:
buat entry ni nak suruh si adam baca balik la nih... ngeeee mama adam neh!

IRVANQIESY:
Nipple i tak ok pun lagi, tapi kerana anak i bagikan jugak walau sakit....

FARAH:
Memang macam2 peel anak aku ni farah..... nak atau tak nak jek nak melayan die, ko tunggulah anak ko dah besar dah tau jalan nanti...

yaya said...

SALZAHARI:
Sal, gimme five!

NAZIRA:
Post la gambar adam u jadi makcik rocky tu gak, pakaikan dia scarft....

MEL;
Lasak sampai tak larat nak handle die kekadang mel...

REYZA:
I beli seat booster kat mother care, masa tu ade 10% diskaun.

PUAN PUNYA:
Yaya pun gelak2 masa ambik gambar adam tu...

AZIRA:
Semua benda dia nak panjat, letih kekadang...

Qarissa's Parents said...

hahahha....gambar acik rokiah tuh paling mahal tuh! lasak gak adam ..tapi baguslah ..itulah tanda "haku lelaki tulennn" weii... hahahah..u go adam!! (bg mummy kurus lagik...) ehehe

yaya said...

WATIE:
Oh adamku memang lelaki tulen dan sejati, ah... tulen bang!

syayassir said...

uish, seksinya adam... hehehe

memang diorang berkenan jek tengok tudung2 kan? darwisy pun dah sibuk2 acah2 tudung kat kepala dia.. dan, pakai kasut tinggi mama... huhuhu. takut tuh... :P

sarah al -idrus said...

suke la gambar adam yg last tu.comel gile!!!!!!

yaya said...

SYAYASIR:
Tu la, beg make up i pun habis si adam selongkar....

SARAH:
Comel jugak tapi penat nak menjaganya sarah... meh sarah jadi baby siter adam 1 hari, test. weeee....