Monday, July 6, 2009

pelbagai cerita utk satu entry ini





cerita 1: Weekend hari tu saya agak sibuk tak melekat rumah gak, hari sabtu balik MIL house, oh we celebrate MIL birthday, lepas maghrib terus gerak ke klcc. Akibat menerima email dari mother care yg tgh buat sales haruslah pergi walau dah malam, sampai klcc pun pkl 9 malam, I bought few thing for adam, tapi yang paling i suka adalah baju di bawah, suka akan tulisan di baju itew!











Cerita 2: Saya nak gak update mata saya yang lebam di kerjakan dek adam, ayo... kesan lebam tu semakin nampak, hubby tolong saya tuamkan mata saya. Saya tak gi klinik pun dan hanya tuam sahaja, hari ahad gi rumah mak saya, nahhh.. terkejut mak tengok mata saya, tok mak cakap pada cucunya "adam jangan buat mata mama macam tu tau, kesian kat mama". huhuhu terharu saya.... Oh mata cepat la kau baik cos aku nak gak gi kerja.....







Cerita 3: Adam ni nak jadi MJ agaknya, dok pakai sarung tangan ke sana kemari, tido pun pakai sarung tangan, ini bukan negara bersalji wahai anakku. Saya rembat jek sarung tangan di mother care arituh, ntah cam comel jek kan plus ade 60% diskaun. Gosh.. pencarian topi untuk adam pun dah selesai. Kepada anda semua sila lah kunjungi mother care kerana boleh buat mata anda rambang. Stroller plak ade yg 10% and 30% diskaun, sape nak beli stroller, gi cepat....









13 comments:

azzamoro said...

tak tahan tengok pic adam tidur pun pakai sarung tgn..

dia ajak ko pi jalan2 negara ada snow tuh...uhuh

irvanqiesy said...

yaya...makin ketara lebam di mata tu...M.J jr...heheh

yaya said...

YY TO AZZA:
Tu lah tgk pikir neh, aku bawa gi genting je lah dulu...

YY TO IRVANQIESY:
Mata lebam malu nak jumpa org, bukan ape tak larat nak jawab soalan orang...

Farah said...

ahahha elo adam..kalau nak jadi MJ mane leh pakai pampers dah..isk isk

yaya said...

YY TO FARAH:
MJ junior pakai pampers, ngeeee...

precious innocent said...

huh, teruk dah lebam mata u nie yaya... pakai spek itam je la masa jumpe client...

-mama emma-

isabelle said...

jgn smpi dia menari mcm MJ sudah...
(pegang kat 'situ').
hehehe

yaya said...

YY TO EMMA:
Sunglass dapat membantu, manalah tau kot2 client tgk mata lebam tros bagi job besar cos kesian, huahuahua.., berangan tak hengat

YY TO ISABELLE:
Klau adam menari cam MJ pegang kat situ harus pengsan mak!

fazla said...

haish..sian mama adam nih..sampai lebam mata mama di kejekan adam..ehehehe..xpela yaya,rajin2 tuam n sapu minyak gamat lekas hilang lebam tuh.;p

salzahari said...

gmbr mata lebam tu mcm police case utk buat post mortem..huhuu..
hhee..gmbr Adam tak bersuar tu pulak mcm surgeon nak masuk operating theater! tp surgeon depa pakai suar la..hahhaha

mOmmy of Triplets plus One said...

alamak..i pulak yg rase tangan bekuap peluh bile tgk adam tido pakai glove

yaya said...

YY TO FAZLA:
Bleh letak minyak gamat yeh, nanti nak try. org kata minyak gamat memang cepat baikkan...

YY TO SALZAHARI:
HUHUHU... Kelakar la u ni sal...

YY TO MUNIRAH TRIPLET:
Adoi munirah die punya melalak marahkan i tanggalkan glove dia tu, lantak la nak tido pakai glove

Watie Aziz said...

alah tomei= ah adam nih ..lawak jer tidur pakai glove ..harus mamsuk pertandingan cara bayi tidur kalau gini tau!! ahaks ..

erkk..aku ingat dah baik mata hang.. cam lagi teruk jer beb?