Monday, July 13, 2009

Our weekend





Pada hari sabtu lepas kami adalah kesini dan lebih tepat dan mudah untuk anda saya sediakan gambar seperti di atas. Siapa dah pergi shopping mall kat atas tu?. Walaupun dekat bangat ngan ofc saya tapi saya tak pergi-pergi lagi until la sabtu lepas. Yah 5 min driving from phileo. antara kedai yg ade di situ ialah, esprit, body shop, toys r' us, bossini ermmm ape lagi yek, itu yg saya masuk dan yg saya ingat, tapi takdelah besar dan hebat seperti pavilion, gardens dan 1 utama. Sekadar nak membuang masa pada waktu lunch di hari jumaat ok la. Oh yang paling best dan mudah buat saya nanti ngehehehehhe ade GSC so senang la nak ajak b cabut tgk wayang jap. maybe tempat tu tak sesesak gsc di 1 utama dan mv so option baru adalah di tropicana city mall.
Kedai barangan baby kat situ best gak, ermmm sederet ngan gymboree dan toys r' us. ok la not bad kedai bebudak kat situ. Kali ni byk barang si kodam yg saya beli, mama hanya berkenan dengan bag di esprit, hah finally i dapat bag yg berupa unisex agar hubby pun bleh tolong carry dikala saya yg kekadang macam kakak eh silap macam ibu main kejar2 dengan anaknya. Wooohohhhh kami makan di kennny rogers, rasa dh lama tak mkn kennny rogers, last skali masa awal tahun buat pasport adam.
Selesai di tropicana city kami ke Munawwarah, eh tak...tak... saya bukan beli tudung la, ngehehehhe saya beli adelah.... Muehehehehhe....





10 comments:

Farah said...

aku tak pon tak jejak lagi tropicana city mall tu..tgk kat tingkap opis ni hari2 hahaha..

salzahari said...

hahhaa...call me dok kg mana..i mmg tak pernah sampai Pavillion & Gardens pun! i tahu kewujudan P ni dgn blog u je Yaya...tak terbayang lg camna rupanya.

yaya said...

FARAH:
Jadi ko harus gi la farah....

SALZAHARI:
Lagi bagus tak tau drpd tau, kalau dah tau dok peghabis duit jek keje cam yaya nih....

azzamoro said...

aku pernah pi sini, tapi masuk kat carrefour jerk.. yang lain tak pernah masuk lagi..

ingt nak try gymboree kat situ..:)

sarah al -idrus said...

omg.kat mane ek? haha.tak abis explore lg.

Jiji said...

banyak banyak kenny rogers.. aku suka kat mines@!~

tp nak gak laa satu hari berjalan ke situ.

puan punyer said...

adam nampak sudah sangat 'bujang' dlm gambar nih dh mcm muker u plak sy tgk

Nazira said...

sangat takleh tahan baca ayat ni "dikala saya yg kekadang macam kakak eh silap macam ibu main kejar2 dengan anaknya.", gelak sensorang i, haha, paham2, i've been through, tp my case kadang2 je la kejar adam, almaklum kasut aje 4inch, jadi haruslah hubby yg 'panjang langkah' tu tukar kejar, i jerit je, "yanggg", haha, oh betol, i pun jalan sebelah je mall nih, sbb macam sukar nak pusing kalau lepas dari tol, kitorang rajin pi mall yg dah biasa ngn my obses, hehe, yess your adam sangat chicky dlm pic tu, seperti mamanya, cant wait for adam meets adam, bila la gamaknya..

yaya said...

AZZA:
Oh aku tak ke carrefour plak, ok ke carrefour die?

SARAH:
ape lagi sarah, google lah, eh i dah wat link rasenye kat entry neh

JIJI:
ni la masanya jln2 cari pasal, try kenny rogers kat tropicana ni ok gak....

PUANPUNYER:
weeee... sukanya!

NAZIRA:
Gosh... nazira u dah berada di perak ke????????

Nazira said...

hehe sudah yaya, tp i on and off blk kl, tak bisa berpaling ooo, i sangat sayu n sebak kat sana, haha