Friday, July 24, 2009

Meh sini saya tunjuk...



Rentetan dari posting saya pasal nuffnang arituh, ade yg bertanya macam mana nak check visitor blog. Maka dengan itew saya tunjukan disini walau ramai yg dah tau. Pertama kali anda mestilah jadi ahli nuffnang dan paste code nuffnang di blog anda. Sila google nuffnang dan daftar ye. kemudian Nampak tak page kat atas tu, di sebelah kiri yang saya bulatkan merah di situlah anda bleh klik dan lihat pelawat anda. Selamat mencuba....

8 comments:

azzamoro said...

ala.. nape blurkan 1st pic.. nak tengok dah bape dah income nuffnang.. huhu..

aku nyer suam suam kuku jerk..

yaya said...

AZZA:
Itulah perkara pertama yg aku kene blur kan... wakakaka....

PFA-Now Everybody Can Smell Good! said...

yaya, aku tak sempatlah yang nak gi Chocho tuh...MPH pun tak sempat jengaah ..anak aku dah menangis katt umah nak tetek ..tak puas au jalan! wkakaka...

ni aku bg link, ko tgk kay ..kalau betul gambar kotak @ DVDnya cam nih .. mmg betul lah tu YBCR punya set ..

ni alamat dia...just nak tunjuk gambar jer ..ko tgk gambar2 dia ..

http://www.babyconcept.com.sg/shop/storefront/browse.asp?cat=7&path=7

dia ada banyak bahan tau yang ..yg aku beli hr tuh flash card dia nama:

YBCR Double Sided card Set 1 & 2 dan YBCR Lift the flap cards set 1 & 2.

nanti pelan2 aku tambah sket2 .. hehe

ANOI said...

Hi Yaya..saya blogger baru..saje browse2,terjumpa blog kamu..menarik cite femly kamu..boleh saya terus follow ye..selamat berkenalan..;)

yaya said...

WATIE:
Thanks dar!

ANOI:
Oh thanks for drop by, will jump to ur blog too dear!

Fid said...

saya juga kerap login nanang ngok segalanya hahahaa

yaya said...

FID:
Gimme 5 bebeh!

Nazira said...

alamaakk very usefull la benda ni, hahah tp kalau just invited readers cam i punya, tak payah la susah2 sangat kan, but a good one to try, thx a lot puan yaya..