Thursday, July 9, 2009

Megan fox VS Angelina Jolie


Gosh... mase i tgk transformer hari tuh, i tgk muka megan fox memang mirip angelina jolie, patutlah diorang dok gaduh, angelina claims megan tiru semua style die. Tapi bila i amati memang betul pun, dari style rambut, pakaian casual, formal, dress same. Paling tak bleh tahan kedudukan tatu di badan pun sama. Wahaha.... tapi dua-dua pun i suka tengok cos cantik. Semua orang suka tengok orang cantikkan. Jom layan tengok gambar2 megan fox dan angelina jolie
Megan Fox





Angelina Jolie






The megazine

















Alamak gambar yang kat atas ni cinonet plak, semua gambar diambil dari google image. Tapi adat la yang muda akn terus makin naik. Angelina jadi lagi hangin tak ingat bila dapat tau director nak ambil megan fox berlakon dalam cerita yg sepatutnya angelina berlakon. Yuhuuuu.. sekadar hiburan di hari khamis. dah gi sambung kerja korang...







11 comments:

Siti Fatimah said...

both of them so so...pretty & gorgeous kan kan... especially their hair style & lips so sexy tau!!! ahhhh jelez nie hehehe....

Anasfadilah said...

i vote for angelina jolie!

yaya said...

CT:
YES I LOVE THEIR LIPS! Muaahh gitew!


ANASFADILLAl:
Wow angelina jolie forever...

puan punyer said...
This comment has been removed by the author.
puan punyer said...

pn yaya, ku tetap sokka angelina jolie nyer molot gak yg meletup kebabom.....mmuahhhh tag anda tlh dbuat sblm bermulanya waktu keje. ishh ader terbabas sket rr masa buat tuh heheh.....

MeL said...

waah..awek ni mmg meletop abes! tp makcik jolie is number 1! ;)

yaya said...

PUAN PUNYA:
u pun suka jolie gak... masih maintain peminat jolie

MEL:
wow jolie still diminati ramai...

Farah said...

dua2 pon gergeos! apelaa diorang ni tu pon nak digaduhkan..kite tak cantik ni tak gaduh pon hahaha

yaya said...

FARAH:
Sebab diorg cantik la diorg gaduh kot... hehehehe... cantik susah tak cantik pun susah yek.

precious innocent said...

i vote for myself.. miahaha!!!!

-mama emma-

sarah al -idrus said...

megan katenye laki kan?