Thursday, July 23, 2009

jaga-jaga kalau tak nak kene tendang....


Hari ni saya adalah memakai kasut tajam, kalau jumpa orang yg mencurigakan lagi-lagi lelaki akan ku gunakan kelebihan ketajaman di kaki ini untuk menendang tepat ke arah anunya. "jaga-jaga kalau tak nak kene tendang", ecehhhh macam baguih jek hang ni yaya, ntah2 cabut lari, jgn terkehel udah.... :)
Okeh la saya nak bersiap lunch dan terus gi meeting dengan bos di tempat client saya. harap-harap kelebihan kasut tajam membuatkan client terus suka dan accept proposal kami itew, ape kene mengena kasut tajam dengan proposol tu beb?. hahahhahah sebelum lebih melalut, saya nak chowww dulu. Daaaa...

11 comments:

Ms Lola said...

Fulllamakkkk.. Ganazzzz

Jiji said...

wahhhhhhhhhhhh tu kalo kena sekali tu mau melekat kasut 3 hari 3 mlm tuh.. yaya jgn lupa bawa slipar jepun@!~

MeL said...

hihi..kelakar lah u ni! ;P

CY3.5 said...

mau tertusuk tu.. ngeee..

yaya said...

LOLA:
Hari ni jadi ganas sikit.... wacaaaa.. haiyark! eceh...

JIJI:
Hihihi... selipar jepun....

MEL:
:)

CY3.5:
Tertusuk membenam ke dalam...

sarah al -idrus said...

tgh dok korek2 cerite lame family yaya.hee..best la..keep it up..

Watie Aziz said...

terasa lama btoll aku tak pkai kasut tjm cam tuh...dah hmpir 2 tahun, sejak ngandung Q...wakaka ...

cun ahhh...

isabelle said...

ko patutnya pakai kasut mcm ni masa kena kejar dek mamat gila seks tu.

baru leh tendang di anu dia. hahaha

yaya said...

SARAH:
Au... malu i tau....

WATIE:
Wahahahha... meh sini try pakai balik...

ISABELLE:
Masa tu tak pakai kasut tajam....
sekarang byk beli kasut tajam sebagai senjata, ceewahhhh..

.small shoes. said...

waaaaaaaaa... i loike!!!!!

yaya said...

FATIN:
Oh, fatin go find it. selesa...