Wednesday, July 15, 2009

Huarghhh.... tension!



saya baru masuk ofc, dah nak petang baru masuk ofc, gosh tadi meeting ngan client punyalah lama. Ade yang saya nak ceritakan di entry baru tapi nampak gaya tak sempat, malam ni la saya buat yek. Macam2 date line nak kejar. Sabtu saya kene shooting, busy...busy kene pecah 3 group utk shooting. Shooting VVIP aku lak yg kene buat, adeh malas la org2 VVIP neh. K nak sambung wat keje. Sorry saya sempat pergi beberapa blog saje. malam ni saya sambung tawaf... Daaaa...

P?S: Alhamdulillah adam dah sihat, terima kasih doa dan wish dari anda semua. Thanks!

2 comments:

mama pasha said...

sabar.. sabar.. jgn tension2.. nanti darah tinggi. :)

yaya said...

DIAH:
Udah ilang tension nya, ngak mau darah tinggi.... huhuhu...