Wednesday, July 8, 2009

Hadiah MIL


Saya tengah bingung, selalunya bila nak raya saya akan bagi hadiah kat mak dan MIL. Kain baju dah banyak kali bagi, tudung pun sama, nak bagi handbag MIL baru dapat mase birthday die arituh. Tolong bagi idea ape nak bagi MIL nih, kalau mak sendiri saya tau nak bagi ape. Oh MIL nak bagi ape yek?


P/s: mase nak bagi hadiah tudung kat MIL dulu, kemain berdebar2, macam2 saya terbayang &bleh terpikir "buatnya dia sarung tudung tu kat kepala aku, nah amik ko yaya". Huisshhh sib baik MIL senyum dan cakap thanks jek, phewww...


13 comments:

fiza said...

Salam yaya, apa kata u bagi telekung :-)

Farah said...

brooch bling bling hahaha haa ape ingat brooch murah ke

yaya said...

YY TO FIZA:
Oh telekung dah pernah bagi, thanks cos contribute idea...

YY TO FARAH:
wehuuuu... broooch awkkan bling bling, bersinar mata tgk. ok gak bagi broochkan...

Jiji said...

crystal brooch

syayassir said...

kah kah, boleh pulak la terbayang2 waktu nak bagi tu ye...

ha ah, brooch pun ok jugak..
sebab, diorang kan suka brooch banyak2.. boleh dipadankan mengikut warna baju..
tanya lah dulu, "baju raya mak warna apa tahun ni?" hehehe

isabelle said...

ckp psl brooch ni, mak ingat nak jual brooch bling2 atau gelang tangan mcm utk contest tu...
tapi x berani la...kena tgk market dulu. haha

kalao my MIL, senang je..bg henbeg...aku jadi la menantu kesayangan.

http://thesnowwybear.blogspot.com/2009/05/mils-handbag.html

irvanqiesy said...

wallet ok gak kot...hihi..

KV said...

cincin?

MeL said...

gelang tgn emas? lip lap-lip lap u..

Nazira said...

kalau suma dah biasa bagi, apa kata you bagi voucher ke, pakej bercoti ke, tak pun selit rm terus la kot, mmg berbaloi, hehe..

yaya said...

YY TO ALL:
Ladies u all help me a lot, thanks ya for da idea. Now i know what i will give to mil

precious innocent said...

baiknye u yaya, i x penah kasi ape2 pun kat mil i... wakakaka... patutla dia x syg kat i.. miahaha...

-mama emma-

sarah al -idrus said...

kak yy! bagila set jenama tupperware satu box.mahal tu.cantik pon cntik.pilih bekas yg lawa-lawa yg ada box tu. org tua2 mmg suka jenama tupperware ni.tahan lama