Tuesday, June 2, 2009

Thanks b!


Terima Kasih daun keladi, kalau boleh buat lagi. Pantun 2 kerat untuk b terchenta!. Masih ingat kah anda tentang cerita ini.
Setelah Adam mematahkan sunglass i hari tuh, b telah menggantikan yang baru. Hari ahad lepas selepas pergi wedding darling kami hantar adam pulang untuk die menikmati tidur yang cukup manakala i tukar baju dan bergegas ke klcc bersama hubby.
Pada hari indah berdating berdua kami telah menonton wayang terminator salvation. Wow! baru kami sedar kali terakhir kami tgk wayang di klcc ialah 3 tahun lepas rasenya, zaman bercinta dolu. Lepas dah kahwin kami berubah haluan tempat dating bertigakan....
U all masih mengunjungi tempat yang sama semasa zaman bercinta dengan suami dulu-dulu?

11 comments:

MN said...

i masih lagi... :)

Mamamarina said...

x jugak.. cos dah ade anak2 ni byk bende nk kene consider... baby friendly ke x... sennag nk jalan sorong stroller ke.. heh.. tp bile sesekali pegi tuh.. jiwang jap laa ;)

Nurhayati said...

wah beshnye... baru je last 2 days usha2 sunny coach.. hihih

kalau Adam patahkan lagi mau nangis huhuhu

weols ada hari dating sedunia.. tiap hari rabu, kalau uols ada jua mesti sronokkan. ;)

yaya said...

YY TO MN:
Ngeee... mesti syiokkkk....

YY TO MAMAMARINA:
Ha tu la salah satu sebab gak tu, nak cari baby friendly nye tempat...

YY TO NURHAYATI:
Huiisshhh... kalau adam patahkan, haruslah mak geget bontot die... Wah ade special day for dating. Bagus..bagus...bagus...

Siti Fatimah said...

nice shade yaya... cantek!!!
sgt sesuai gitue :D pandai hubby u pilih kan...
wahh jelez nihh dating berdua2an... tak leh jadi nihh i pon dah lama x tgk movie u since ada sofia nampak nyer harus pegi nihh tok ingatan nostalgia cinta2 dolu2 hehehe....

yaya said...

YY TO SOFIA:
Pergi jangan tak pergi....
cintan cintun dolu kene refresh balik...

FaizAmYAirieL said...

ekekee..klcc pon tempat dating saye dedolu yaya..kahhh...tp skrg same la kite berubah haluan utk dating ber3 lak..ehehe..last tgk wayang ber2 ialah di mid valley citer punisher..tu pon sbb mil nak pinjam airiel kalau x harus aku redah panggung wayang bersame airiel...kahhh..last movie bwk airiel masok wayang kat tgv bkt tinggi klang cite night at museum 2..yaya, u tryla bwk adam masok wayang..ngeh ngeh..

yaya said...

YY TO FAIZAH:
Imasih tak berani la bawa adam masuk panggung wayang. dah 2 tahun nanti ok kot....

KV said...

best leh spend time berdua kan.
lawa coach baru!

yaya said...

YY TO KV:
Selalu bertiga, sekali sekala berdua, seronok la jugak....

irvanqiesy said...

yaya,klu u nk tahu i n hubby x pnah pg tgk wayang,pelikkan...hihihi...hubby ckp tgk wayang baya skali tgk skali,tp bli dvd leh tgk byk kali...heheheh...