Friday, June 5, 2009

Solat







Si adam kodam ni, bile i solat die pun nak solat, bile tadah tangan baca doa, eh die pun ikut. Sekarang tengah mengikut je kejenye... Yang kelakar tu bile die solat atas sejadah die sendiri, nah lintang pukang kiblat dia main hentam jek. Aduh...budak-budak ni kan....


Dulu mommy lyna ada ajar cara dukung budak sambil solatdi blog die, tapi saya tak pernah cuba lagi cos tak confident, nak try sekarang ni dah tak bolehlah... Si adam nih dah besar ligat pandai nangis tipu-tipu lagi...


Aduh kekadang bile nak update blog bukan anak jek kacau, hubby pun kacau.... saya kene stop la, hubby ajak breakfast sama-sama. Daaa....

8 comments:

precious innocent said...

amboi, completenya attire adam nak sembahyang..

ryan pakai dan je.. separa bugil pun kekadang lepas.. haha

-mama emma-

yaya said...

YY TO EMMA:
Hahaaahhahha... baju melayu tu try baju raya baru ambik dari tailor...

zarazaznan said...

yuhuuu yaya,

i just read the msg dlm my shoutbox..seeeh, kena posting agak jauh dan some server is forbid during ofc hrs..errkkk,, kim salam pd edeq & ejump ok. keep in touch ya....anything can emel me. thanks gal & take care..

yaya said...

YY TO ZARAZAZNAN:
Oh sure! will keep in touch. i heard ejump nak kawin hujung tahun nih...

MN said...

oh chomel okeh!!!

yaya said...

YY TO MN:
Adam: thanks auntie noba!

salzahari said...

yaa..Aliah pun main ikut sedap je. kdg dia ikut, kdg dia dok diam2 je kat tilam tunggu 'upah' then bila kita tanya Aliah dah solat, cepat je dia cakap "dah... :p heee...

yaya said...

YY TO SALZAHARI:
Wahhh! comel jek anak u jawab...