Thursday, June 4, 2009

Saya nak itu dan itu....


2 minggu lepas ketika saya membeli-belah di Gardens, saya sebenarnya telah terjatuh cinta jugak dengan baju dari cortefiel yang bewarna purple dan juga kasut bewarna hijau dari nine west. Saya telah menggunakan beberapa mase dalam minggu ini untuk menggoda hubby beli 2 barang itew. Walaubagaimanapun godaan saya setakat ini hanya berjaya pada baju purple sahaja :( kerana die turut suka baju itu.
Kasut nine west yang saya suka tu masih dalm proses godaan 50-50. Ini adalah kerana semasa saya tunjukan kasut hijau nine west 2 minggu lepas hubby cakap "ermmm... lawa, berapa? saya jawab rm3++ hubby balas " Allah yanggg... kasut kayu terompah macam ni pun u bleh dapat rm15 kat mana-mana pasar...." bleh cenggitu laki mak?. Nampaknya saya kene usaha lebih....

Oh cerita untuk hujung minggu nih....Yes masa kami dah "occupied". Hari sabtu pagi pergi gardens untuk mendapatkan baju cortefiel terus menuju ke rumah BIL kerana anaknya bersunat, belah malam pula kami ke rumah my sis untuk kenduri akikah anaknye. Okeh hari ahad saya ade birthday invitation, gosh hadiah birthday girl belum balut lagi!. Aduh takut saya terlupa plak, harus letak reminder di dopod saya.

Hah.... anda dan anda, ye yang sedang syok baca blog saya nih... Kemana weekend nih?


4 comments:

KV said...

kv byk kenduri yg nak kena hadir.

yaya said...

YY TO KV:
Sekarang ni memang musim kenduri kendara.... okeh, selamat berkenduri kendara...

fazla said...

kami berdua sebok ngn kenduri sepupu2 kami yg akan kawen...jd aktiviti dating spt biasa utk mingu ni xde!!!..uhuhuhuhu..);

yaya said...

YY TO FAZLA:
O k la tu... nanti org lain pulak gi kenduri kawin awk akan dtg...