Monday, June 15, 2009

MSk get 2 gather photos



Mak nak perasan cam artis hollywood kene kejar ngan paparazi, jangan jealous nyah!

Akhirnya saya pergi juga ke MSK get 2 gather yang pada mulanya saya tak confirm pergi kerana ade hal lain. Saya dengar ramai yang sesat barat nak ke tempat berkumpul itu, kalau saya tau saya sponsor 2pcs banner so satu letak kat car park. Seperti yang lyna suggest memang kene ade ajk di masa akan datang. Malam sebelum tu saya tidur lewat, ye saya yang bawa karipap ke gathering itew, tapi saya tidur sampai pukul 3 pagi bukan kerana pintal karipap je tapi tergendala dek maid saya kantoi MENCURI!. So 1 jam tergendala geledah bilik maid haku lagi 2 jam tergendala kerana ceramah die. okeh lah cite pasal maid tu saya post entry hari rabu. Dek kerana tidur lambat saya sampai gathering pun lambat, lepas solat subuh saya dan hubby tido balik kerana ngantuk bangat!



Yay, i saw my banner!
Sampai-sampai jek saya tengok dah ramai orang plus activity pun dah start. Saya sampai je minum-minum dan menjamah kek coklat yang sedap, sape bawa?, time acih, sedap kek tu.




Okeh saya pun dok dengar la master english bercerita, pastu master english tanya volunteer for 1st game i think. Memangdangkan takde yang nak tawar diri, mak redah jek..... Yang paling best game die tuh saya dah biasa main pun dengan anak buah saya cuma saya main dengan anak buah pakai alphabet wahahahah... so takde lah gelabah pun dan yang pasti mak menang, wakakakakka, cam bebudak nak gak menang......




sebahagian dari makanan yang amat banyak dan sedap-sedap




Bestnye dok dalam kantung ni yeh...



Anak aku ni, bola oja yang die minat, sorrylah oja ye...


Ini budak bikin cair hati tau, comel tido ditengah-tengah venue




Ini budak sangat sporting, tak kisah pun saya dukung2 plus die suka hair clip saya




Oh ini anak sayang ku




apelah yang anak bujang ku cuba buat tuh....




Oh sungguh manis senyuman mu, bikin hati auntie cair!



CT anak u punya gaya rambut very da sexy!



P-na, yaya dok minta gaya transformer dari oja, tapi die bagi camni... erk?

Ini kita panggil gambar kantoi kerana isteri isi borang game yg sepatutnya suami isi borang itew, wahahahha... jangan marah...Gambar-gambar kantoi nih best


Lyna baca semua dengar!



Sape bawa speghetti? sedap woooo... saya makan!



Selepas 2 games yang dikendalikan oleh lyna, semua blogger chit chat. Tapi chit chat berkelompok-kelompok tak berapa best. Saya rase macam boring plak kalau berterusan macam itu sebab ramai lagi blogger yang saya tak kenal dan tak pernah jumpa. Maka saya mencadangkan satu game pada lyna sebelum saya sekeluarga berundur diri. Game yang saya conduct nih mudah je ditambah pulak game ni boleh bikin kita berpelukan each other, wahahahha... termasuklah para suami.Game dibahagikan kepada dua kumpulan iaitu kumpulan suami dan kumpulan isteri. Para suami pun sangat sporting, tahniah kepada semua para suami yang hadir pada hari itu. Sila layan gambar di bawah....

Kecoh mak ni wehhh...



Para suami



Ha..., tengok-tengok diorang para suami dah berpelukan sebab nak menang, wahahaha...



Tapi saya tak dapat amik gambar pemenang untuk kumpulan suami dan isteri. Ape? Macam mana game tu? Sape soh tak datang?. yang datang je lah tau..... wahahahhah....

Oh, para isteri pun sama...Yang dukung anak pun gigih bermain game nih...


Okeh beberapa gambar blogger yang sempat saya snap!


Adam nak juga dera ibu mengandung, mama adib saya baru kenal...





Watie, sal & yaya





yaya, CT and pna
Last but not least.




Gembira bertemu anda semua, jika ade salah silap kata dari saya harap diampun ya. semoga berjumpa lagi di masa akan datang...

29 comments:

Farah_W said...

cepat..cepatt post entry mencuri maid ko tuh....aku nak jadik kepoh gak niii...kurang ajor punye bibik....

salzahari said...

haa..nak tahu apahal? rupanya ada kes, tuh yg lmbt ek...

ehhee..game yg u conduct tu best! sampai Aliah tercicir (hovernya i.. nasib tak kena mrh dgn hubby :p)

tak jadi pegi mana, balik trus..pns, melekit2. balik terus terbungkang kul 2.30 baru bangun! hee....

yaya said...

YY TO FARAH:
Haa... tu cite memang bikin hati aku panas, will post on wednesday...


YY TO SALZAHARI:
Aliah kuat, tak nangis pun jatuh, yang penting anak beranak gigih join game ok....

Farah said...

yaya!!! sukanye i dapat kenal ngan u....kite nak add blog awak dlm list ek...btw nak mintak izin copy gamba afif tgh tido tu boleh??

yaya said...

YY TO FARAH:
Oh, boleh, boleh sangat,gambar afif tido tu cute betul.... nice meet u 2 dear!

azzamoro said...

best dpt jumpe..tp tak dpt borak banyak..

BTW game tuh best..memang kelakar..hehe

Jiji said...

Waaaaaaaaaaaaaa@!~ best nyaaaaaaaaaaa@!~ *hugs*

yaya said...

YY TO AZZAMORO:
Next time kalau jumpa bleh borak-borak, tak sempat nak borak2 dgn yg lelain jugak... best tgk u all main game tu..

yaya said...

YY TO JIJI;
:) Beshhhhhh shangat!

Jiji said...

Anak aku dalam kantong tu berkerot je manjang hishhh lari tema btol Anis Manis neh@!~ Cis@!~

syayassir said...

yaya, hehehe.. tak sangka itu yang darwisy suka... mama dia takde hairclip.. kena cari gak nih.. :P

game yang yaya conduct tu memang best! buat kita mesra walaupun baru kenal... :D

apa pun, memang seronok kenal yaya dan semua... :)

yaya said...

YY TO JIJI:
Ok lah berkerut dari menangis, nghehehe... berkerut seperti ahli fikir, oh atau berkerut sebab die cakap " ape lah auntie yaya ni sibuk ambik gambar haku"...


YY TO SYAYASSIR:
Saya sebenarnya suke bile anak awk senyum ambik gambar ngan saya.
Perasan disukai la tu....

FaizAmYAirieL said...

wah meriahnye..ehehe..beshkan sesekali dapat gath camni? siap conduct game lagi u erk..ehehe...MSK tu stand for what erk?

MeL said...

ala ruginye..tingin jumpa yaya & adam! beshnye..

yaya said...

YY TO FAIZA:
Oh msk tu nama blog organizer gathering nih mysuperkids.net
silalah lawati blog dia...

YY TO MEL:
Mel nape tak datang.... nak jumpa awk and mika tau! next gather datang yeh...

isabelle said...

hahaha..gmbr anakku yg cembeng tu ada dlm blog nih...hehehe.

next time, i sponsor utk gathering...
sponsor persembahan tarian.
tapi partner menari i...u ye? hehehe

irvanqiesy said...

wahhh bestnye...bile la ade kesempatan nk join ni...selalu terlepas jek...

tHrEE oF us said...

wohoo.. mama vogue.. suka tgk yaya.. (wuhuhu!! daku mmg suka tgk org~~) best dpt jumpa..

precious innocent said...

camne la rope game yg u conduct nie??x tcapai imaginasi i...

waaaaaaaaaa.. tensi tau xleh join..

-mama emma-

Mamamarina said...

Yaya.. dat day x sempat tego u.. i sampai pon lmbt.. tried to catch up kat mummy bloggers seramai boleh tp ngan u x sempat tgk2 dh balik.. btw.. nk tunggu entry pasal maid u tu..

psstt.. i dah reply camne nk stretchkn blog content kat post yang u tny arituh.. eheh

Mama Adib said...

adam memang suka buli aunty ya *wink*

baik tul adam mesra alam he he

ku link hang aa

Watie Aziz said...

yaya,
so nice kenal u semalam @ MSK gath ..kelepa lebih kurang sama jer ..tapi tulah ..tgk2 u nak ngumpat maid ngan i ..ada game lak ..tergendala sessi umpat mengumpat kita ..hahahaha...

mmg harus di potong tgn jer maid ko tuh yaya ..geram plak aku .. i pernah test my nany nih .. saja letak duit atas meja solek ..& kengkdang i bg kat dia duit suh bayar org Yakult htr stok @ rumah so ada balance ..so far ok lah dia ..dia yg masukkan balance duit tuh dalam tabung Qarissa yg aku bg kat dia ..letak kat bawah .. (tapi kalau kat belakang aku dia amik, aku tak tahu lah plak..setakat nih lum kantoi...)

Watie Aziz said...

hahaha..salah eja plak ..kepala * bukan kelepa yer cik yaya ..hahaha

yaya said...

YY TO ISABELLE:
Wakakakkaa... i tak pandai menari, menyanyi jauh sekali... oh tapi i pandai menonton orang menari....
wink!

YY TI IRVANQIESY:
Lepas ni mesti join tau, jangan kasi terlepas lagi....


YY TO 3 OF US:
Aduh vouge ke mak ni, idak le.... nice knowing u even though tak dapat borak-borak....

YY TO EMMA:
Hhahahah.... tak capai imiginasi yeh? next time awk kene pujuk2 suami awk supaya pergi gak gathering, tips tambahan sila pakai seksi-seksi semasa memujuk suami... wakakaka...

yaya said...

YY TO MAMAMARINA:
Haaaaa... tu arrr.... tak dapat kita nak beramah mesrakan... takpe nanti ade rezeki kita berjumpa lagi!Thanks 4 da info pasal nak stretchkan blog tu yeh...

YY TO MAMA ADIB:
Silakan link, aduh tak sempat nak beramah mesrakan.... ade rezeki kita chit chat sakan.

YY TO WATIE:
Watie, aku pun suka gak kenai hang, yeh kita sekepala!. Maid aku tu memang kuang hajaq!. nanti aku nak post entry pasal minah indon tuh... insyallah berjumpa lagi di birthday anak ko nanti...

achee_b165 said...

wahahaa... skali oja salah posing da yaya.. tu bkn pose amoshh...skali pose mintak straw la..huhuh

beh sgt 2 gether-gether... bergelak sakan..hope ada lg program cam nieh!!

~p-na mama oja~

yaya said...

YY TO PNA:
Tapi oja tetap cute walau buat mulut muncung itew....

Siti Fatimah said...

hi yaya...
nice meeting u again and again dear... very sorry my dughter noty that day dia mmg susah nak kat org may be next time kalau ada lagik activiti cam nihh kena dtg awal br sofia leh mix dgn org kan kan... btw yaya her sexy hair i dah cut lah skrg i pulak yg tak sabar tunggu rambut dia pjg balik hehehe... i dah upload her new pic too!!! i jelez lah tgk camera u too... mahal tak yaya??? pakai camera tuh sure pictures2 cun2 punya kan kan...bila lah dpt beli nih hehehe... ;)

yaya said...

YY TO SOFIA:
u dah potong rambut sofia? ermmm... tapi tetap nampak seksi okeh.... camera tu sume koje hubby i, tak tau lah berapa die dah habiskan kat camera tu rasenya ribu riban gak lah campur pelbagai atuk nenek lens yg die beli....
yang penting i ckp kat hubby sila ambil gambar i and adam bebanyak..wahahha...