Friday, June 12, 2009

Mama or Baba ?


Semalam saya rasa sangat kosang dan bosan lalu meminta keizinan dari suami tersayang untuk keluar dari ofc awal dan jalan-jalan di shopping mall. Jalan punya jalan, macam biasalah baju adam yang paling banyak. Saya paling gembira dapat beli baju diatas tu cos baju tu pro kat baba sebab sebelum nih baba merajuk ala-ala manja cakap "baju-baju budak ni semua tulis, my mummy is great la, i love my mummy la, susah nak cari yang tulisan kat baju tu pro daddy". Hayo! laki aku sudah bersuara.

Tapi memang pun kalau kat shopping mall tu jual baju byk perkataan yg pro kepada Mummy/mama. Hahahaha... haruslah jealous orang lelaki ni yeh. Jadi semalam saya jumpa jek baju kat atas tu terus rembat, b balik kerja tak sabar nak tunjuk baju tu, nah amik baju yang pro kepada baba..... Wahahahha... puas hati...

7 comments:

salzahari said...

hahaa...so cool Yaya! pls get one for Aliah's papa...this sure will be great gift for Father's Day!

* mahal tak? takut order dgn u sbb selalunya u beli di tmpt mahal :p

yaya said...

YY TO SALZAHARI:
Alaaa.. baju tu i beli kat brands outlet jek, jadi pergilah terjah ke brand outlet yg warna oren tu pasti jumpa....

Mamamarina said...

waaa cool ek.. ade gak yg pro grandma and grand pa.. "If Mama say No, go to Grandpa" same gak ngan grandmaa... coool.. cool

yaya said...

YY TO MAMAMARINA:
Oh ye ke.. saya dok jumpa lagi yg ade perkataan grand ma and grandpa nih, harus cari... ngehehe

salzahari said...

brand outlet tu manaa.........

yaya said...

YY TO SALZAHARI:
Kat ikea ikano ade...

salzahari said...

aisehmen...ingat nak pegi Ahad ni lps gathering tu tp pegi dgn hubby, aduhh..camna nak surprise :p