Wednesday, June 10, 2009

Kimora VS Yaya



Jika kimora ade assistant yang bagus, saya pun ade......

Suka juga menonton cerita ini di tv




Assistant kimora yang bagus dan kelakar




Yaya and son





Ganas botak kepala malah gagah perkasa


Tapi


Selalu bantu i hair dryer, jangan main-main pandai tau buat rambut mak!








Aawwww! pet masihkah ko ingat dengan gambar ini? wahahahha, pandai laki aku berlakon!



14 comments:

Kerol+Natt=Adam said...

wahh...wahh..nk lwn kimora simon tu..u go gurl..hehehehe

yaya said...

YY TO NATT:
Wahahahha... mana bleh lawan kimora tu, die kaya gilos....

MeL said...

aww! hehe..bagusnye hubby u, siap tlg blow kn rambut lg ;)

salzahari said...

i pun baru 1x tgk Kimora ni..best jgk. anyway,hee kesian betul mgu lps yg PA dia kena cari puppy tu kan?

* u boleh sponsor banner murah2 :p ?

KV said...

ahahaha...lawak hubby yaya

yaya said...

YY TO MEL:
Ngeee.... alhamdulillah! yaya harap die sporting sampai bile2.

YY TO SALZAHARI:
Yes cite kimora tu memang best.
bannner? ngehehehehehhee....


YY TO KV:
Weeeee! :)

pet said...

gamba yang buat aku gelak seminggu berturut2..gile ko nak lupe..ahahahahahah..kalau gamba ni wat aku x lalu makan bes gak kan bolehla kurus badan..ngeee

yaya said...

YY TO PET:
Masih terngiang-ngiang lagi berdekah beramai-ramai ditambah plak bile ko wat wallpaper kat pc edex.... kelakar giler siot...

MN said...

lawak okeh gbr ur hub buat gitu!!
auuwwww..tak kuasa nyah!


p/s: i can't help from noticing ur gorgeous white bag!!!

yaya said...

YY TO MN:
Ye sya pun mengekeh gelak tgk gambar tiru mak nyah tu... Wahahhaha.... saya gembira betul dapat beg itu....

Farah_W said...

hahaha...lawak la laki ko..pandai set rambut rupenyerr....hahahaha...aku dah nampak dah...baru puas ati aku...hehehe...ko tau kan apa yg aku dah nampak???? :)

yaya said...

YY TO FARAH:
Ngeeee... aku tau ape ko nampak, yang berwarna putih itew... wink!

YusVogue said...

i always love kimora..
harus tengok with my Hubby..hehe

yaya said...

YY TO YUSVOUGE:
Gimme 5! saya pun suka tgk cerita kimora itew...