Friday, June 19, 2009

Gosh! i love it....

Yes i dah jatuh chenta dgn seluar di atas tatkala mendapat email sale dari warehouse. Ade 2 color, grey and black but i think grey lagi menarik plus dah banyak seluar warna hitam. Selalunya hubby selalu ok jek with my taste tapi datang angin die bleh tahan gak dia cakap seperti "eeeii... apa u ni, pilih suar cam 'rota datang lagi' . Dialog angin yang lain lagi seperti "ermmmm boleh la tapi i tengok cam seluar "dindang datang lagi". Ye, ye, ye Iklan chekedis zaman dulu-dulu yang dijadikan contoh.... grgrrrrrr...

6 comments:

Jiji said...

Hahahahah@!~ Aku suka kalo kaler puteh@@!~

yaya said...

Oh putih adalah warna nampak sgt bersih dan suci. Jiji ko memang sesuai dengan warna putih

azzamoro said...

lawakla husband ko....

tapi kalau dah suke, macam ape pun no hal kan? keh keh

yaya said...

YY TO AZZAMORO:
Ya laki aku memang begitu maybe die peminat iklan chekedies dulu-dulu...

Watie Aziz said...

hahahha..lawak laki hang ...harus ko pakai dan wat iklan tuh depan dia ...mesti dia akan gelak2 dan teringat zaman dia muder muder dahulu ...ewahhhh!! hahah..pastu ko suruh lah dia jadi Doraemonnya ..wah ..syok tuh!!

yaya said...

YY TO WATIE:
Tu arrr, nanti kene wat iklan depan dia plak...