Thursday, June 11, 2009

Get 2 gather







Saya baru balik dari klcc, oh pergi klcc bukan jalan-jalan shopping tapi saya nak "paskan" banner seperti di atas pada suami mommy lyna. Semasa baca entry pasal get 2 gather ni kat blog mommy lyna, saya baca di ruang "comment" ade yang mengatakan kalau ade banner lebih bagus kerana tak semua orang familiar dengan kawasan shah alam, so saya willing la untuk sponsor banner ini.
Pada hari ahad nanti u all yang pergi MSK get 2 gather & potluck ni mungkin bolehlah cari banner seperti diatas tu digantungkan. Ahaaa... saya paskan pada lyna sebab saya tak tau lah boleh pergi ke tak, insyallah saya pergi, kalau pergi saya bawa mee gorang atau karipap kot, kuang..kuang..kuang...
Selamat bergembira dan beramah mesra!

14 comments:

Siti Fatimah said...

Cantek lah yaya ;) i hope to see u there too :) :)

yaya said...

YY TO CT:
Yehhh.... kita berjumpa lagi nanti, mau ku cubit pipi si sofia tuh kang... comel bangat!

precious innocent said...

apa ini?? sponsor banner tp x confirm p? lalala..

-mama emma-

yaya said...

YY TO EMMA:
Banner tu kira wakil saya la ...hahahhahaha...

salzahari said...

mana boleh!

yaya said...

YY TO SALZAHARI:
Insyallah saya pergi... cuma belum confirm 100%. Ya ampun...

Jua Zulkef said...

kalo i confirm gi 100%, kita bertemu disana disana disaaaaaaaana...

MN said...

cantek nyer banner!!!!
you design sendiri ke yaya?

yaya said...

YY TO JUA:
Wow! siap bergema lagi "disana" tu. hahahha yaya pun blom konpem lagi 100%


YY TO MN:
Ngeeee... staff i budak graphic yg design, kalau i pandai design dah tentu blog mak meletop cantik... wahahahha...

KV said...

best nya korang dpt kumpul2
akak dok jauh. Huhu

yaya said...

YY TO KV:
Alahhhh kak shah alam tu still kat m'sia. jomlah turun.....

isabelle said...

jom la turun, yaya.
banner dah lawa, tingin nak jumpa tuan punye banner lak.

tp masa tu, jenuh dgr mama2 panggil anak masing2 la .mine's adam too.

agak2 berapa ramai adam kat sana nnt ye?

tHrEE oF us said...

cute laa banner.. akan ku cari nnt.. bile ek nk gantung? malam ni kah?? ngehehe.. jumpa nnt~~~

yaya said...

YY TO ISABELLE:
Insyallah berjumpa kita, kalau ade 10 nama adam, sekali jerit, 10 datang....


YY TO 3 OF US:
Cari jgn tak cari, tak tau lah bila lyna gantung....