Monday, June 1, 2009

Darling Wedding ceremony




Congratulation Darling!

Sunday! yep aktivi ke majlis jemputan kahwin anak Hj. Ngasri Sain, ayah darling. Oh i tidak mengenali Darling ini mahupun darling mengenali i. I hanya kenal dan berurusan ayah si darling ni cos Hj. Ngasri selalu record Voice over untuk video, tvc and documentary company Bos i. Oh bos i kenal la si darling nih cos buat 3D logo company die. Terkezut la jugak dulu-dulu terjumpa nama "darling" dalam hp hubby, amboi darling mana lak laki aku ni simpan dalam hp diekan... rupa-rupa si darling ni ha.... ( menggelabah betul si yaya nih weiiii.....)
Majlis perkahwinan darling ni berkonsepkan garden, tapi kalau buat malam lagi cantik kot dengan lampu. Makanan simple aje nasi putih lauk ikan asam pedas, ayam goreng, ikan kering dan apetah lagi, lupa dahhh... Cuci mata dengan gambar dari Hp i je lah yek....







Oh ada sangkar burung yek, i rasa pasangan pengantin ni akan melepaskan burung ni kot cos i tak tunggulah sampai majlis habiskan. Oh tapi i suka sangat ngan baju si ann. Cantik sangat-sangat okeh, tapi tak dapat ambil gambar full, nak tengok lebih-lebih u all gi lah browse kat mana-mana laman web cite pasal artis ni...






Cantik tapi agak seksi depan dan belakang







Nampak ini budak sudah nangis-nangis... maka pulang rumah je lah ye. Oh petang tu i keluar ke klcc ngan hubby. Cerita petang yang sangat best dating berdua dengan b cerita entry pasni yeh. Dah lapar nak turun bawah, eheheh i cuti bendera merah, so ganti pose disambung kemudian....





Gift from darling wedding


4 comments:

salzahari said...

ooh..baju Anne mmg tak sesuai utk status ibu dan majlis begitu.bkn grammy awards kan?!

anyway, kenapa bila konsep Garden Wedding tak buat mcm cocktail je mknnya?

MeL said...

hehe kelakar la part nama 'darling' dlm hp hubby u tu ;p yelah..baju anne xsesuai utk reception bcoz sedara mara sume dtg n dia pn da status mak org. xpela janji laki dia xbising. eh laki dia wafi tu my hubby's fren. tp i pn xkenal pn si anne ni..anyways selamat pengantin baru tuk darling hehe..

yaya said...

YY TO SALZAHARI:
Baju si anne tu cantik tapi betul kata u sesuai utk grammy awards...
seksi terdedah depan belakang tau... erkkk.. tapi mak soka baju die....dah tentu hubby tak benarkan cos seksi sangat...


YY TO MEL:
Ha'ah gelabah jek i ade nama darling dlm hp hubby i kan...
Tapi tu arr i tak nampak pulak laki si anne ni wafi...

salzahari said...

nasib WAFI..bkn WiFi :p anyway, apsal x amik gmbr baju Anne dpn blkg? tp i mmg suka ANne...awet muda.