Tuesday, June 30, 2009

congratulation!


Yep, congratulation zul and wife. Finally ko kawin pun yg paling penting cita-cita nak kawin ngan orang pantai timur tercapai, dapat orang ganu. Zul kawan baik i zaman uni dulu, geng zaman uni tak semestinya perempuan sahaja lelaki pun ade. Tabah aku nak ke frim dengan kesesakan kat bulatan batu caves okeh. Congrats again and sila join the club cepat2, dah ade anak nanti barulah ko rase tak dapat tido malam, dah le ko suka call aku memalam buta pastu tanya 'dah tido ke?'. Meh sini aku call ko memalam buta mase ko baru kawin neh....
Adam selamba kodok buat joget lambak kat wedding zul



Rosli Wedding ceremony




Congratulation rosli and jaja, superb wedding ceremony okeh eventhough we all sampai lewat which is dah 3 lebih nak pukul 4 dah dan pengantin pun tengah sibuk bergambar. Gambar2 pre wedding sgt cantik okeh and gift as well!



Gift utk guest wedding rosli and jaja adalah paperbag besar and printed their pic, wedding invitation card pun gambar diorg, cantikan!. Dalam paperbag ade majalah rapi, epal and cake, huhuhu i rase wife dia press kot. gift dari qarissa birthday party utk adam pun ade, ben-10!. Sunday penat wooo... penuh invitation sana sini but alhamdulillah we manage to go!


Gambar terakhir mestilah gambar mama and adam, adam pantang jumpa slides, mama pantang nampak camera!


12 comments:

puan punyer said...

tq b my follower....... i will follow u... luv ur blog ampir tetiap ari mesti jengah ur blog...... gud luck for new maid....

Farah said...

bessnye doorgift die...gamba pre wedding tu mmg cun..

Farah_W said...

haahhhh...zul tedy dah kawin???tak jemput aku pun...kuang asam tul...weii aku takde cite best la nak hupdate...nak kene buat anak dulu baru banyak cite....hahahahaha

Watie Aziz said...

wah ...gambar kat paperbag tuh paling mahal...tonggek tak hengatt ...cun cun!! i like ....hehhehe..

tapi tetap tak leh kalahkan gambar terakhir ... hahhha...aku nak tukar nama hang jadi yaya munger lah ..(dulu org panggil ina mawi ...ina munger ..hahahah)...

alamak comeynya adam joget lambak ...so kiut leh ..:)

azzamoro said...

coola door git wedding yang 2nd tu.. pengantin macam model..huhu

.smallshoes. said...

hehehe i love the card.. mcm pic kat magazine je...

yaya said...

YY TO PUANPUNYER:
No problem, masuk blog u jugak...

YY TO FARAH:
Ha'ah door gift die best

YY TO KAK FARAH:
Betul ke die tak jemput ko, aku tanya dia gak, die kata jemput,poskan kad kawin die ke kuantan kot, tak de anak lagi pun bleh update gak, sile update cite2 terkini dan yg dulu2 pun bleh jugak :)

YY TO WATIE:
Gambar kat paper bag tu memang cantik, yaya munger? huarrr... huar.. takmo... tapikan aku kalau gi wedding org yg pakai fresh flower tuk deco aku confirm amik satu selit telingan... wahahhaha


YY TO AZZA:
Pengantin memang cam model, dedua tinggi and meletop


YY TO SMALL SHOES:
ya la fatin i love the card 2, cantik kann, cam nak wat wedding ceremony again ngan my hubby, kekekke bleh cenggitu...

Nazira said...

baru ada masa mau tgk blog u yaya, been bz gila, haha, stylo bangat mama adam gi wedding, silap2 org pandang dia bukan pandang perantin, emm rosli tu produce a few program ngn rtm kan, i penah wat mockrun panorama ngn dia dulu, no wonder la goodies bag dia ada mcm2, sure byk sponser (sory kalau salah incik rosli), tp mmg gempaq gila kentang la..

saya pon sangat soka itu last pic, kerana sabagaimana kamoo, saya juga begitu, haha

yaya said...

YY TO NAZIRA:
Nazira u r talking the right rosli, yup die kat rtm. Hubby yg kenal die cos we all ade kerjasama buat video angkasawan negara kite tu. Wahahakkaka... i selamba je kan gi wedding org pakai camtu, malas la nak pakai baju kurung cos nak gi lowyat n birthday party lepas tu. Picture last tu mengada2 jek lebih, hikhikhik...

Zety Zin said...

anda ditag. sila ke blog saya.

yaya said...

YY TO ZETY:
Will do dear!

salzahari said...

huh..apakah motif anda memakai bunga di telinga pd gmbr akhir? teringin nak ke Hawaii kah? ehhehe

:: watie::
hahaa..yerla kan? tonggek ala2 Emelia Rosnaida, bini si AC..Tp grand gilos ye gift dan gmbr depa!