Friday, May 22, 2009

wuhoooo....

I baru balik dari valiram sale kat gardens. The most important thing is i tengah ting tong nak beli handbag coach atau ferragamo. Both same color. Memula memang niat di hati nak beli coach dah plan since i tau valiram buat saleskan.... Gosh confuse.... I let hubby decide for me tomorrow. Chocolate tak payah cakap memang banyak i borang of course cadbury dairy milk cashew and Baci Perugira with hazelnut and shoe oh definately not jimmy choo ya( bawa belasah gi keje je..).


Oh i falling in love with i top, yup from trucco. Esk i pegi gardens again with hubby and adam. Mata juling masuk sume kedai especially byk new summer design dah keluar. So girls, sape pegi gardens esk? c u there!


P/s: Shop till u drop...

2 comments:

Farah_W said...

bestnyeee...jeles akuuu....aku sket punye jauh nak pegi ke sana...esok dah la ada kursus plak....eiii takleh jadi ni...coach murah sgt ke yaya?

yaya said...

YY TO FARAH:
ko mesti gi. Coach ade yg 50% 70%,
macam harga rm2,999.00 ko leh dapat 1,989.00