Thursday, May 21, 2009

Photos at park and i just love it so much to the max


Our new hobby now, yup photo shoot!





















































Very detail hah, until i can spot the "comotness" of my son





Clap...clap...clap...









Ntah sape punya reket badminton anak i kebas...

Tu dia... owner dah halau... tak boleh pinjam katanye....





Oh, maybe i should try to jump into the ... errkkk...

Uhuk..uhuk...mama scold me (finally i got his face yg mencebik b4 nangis)



Okeh, mama pujuk adam yeh, let sing our favourite song!

Ring around the rosie




A pocket full of posies




Ashes...






Ashes...




We all fall down....



Usually i baru sebut "we all.. ( tak habis ayat "fall down...) my little adam dah action buat2 jatuh... Oh he just make me happy and laugh...





Yoga boy!


Thirsty hah....





















Oh pna i bet u know what he did...




The photographer hubby and his friend....



Women behind the camera yang beriya-iya ambik gambar photographer tadi, konon nak dapat focus yg terbaik....kuang...kuang...kuang...




13 comments:

Farah_W said...

cantik arr gambar2 ni yaya...mesti best cam tu kann...

yaya said...

YY TO FARAH:
Tulah laki aku dah mabuk dgn DSLR die tu. Skrg die plan nak beli lens yg 2 ribu lebeh tuh, ni yg aku rase cam nak mintak handbag coach yg same harge 2k gak....
tak bleh jadi nih...

FaizAmYAirieL said...

cantiknyee gambo..mesti penangan dslr ni..ekekeke...

yaya said...

YY TO FAIZAH:
Ye... en somi saya dah giler nak ambik gambo je keje...

KV said...

sungguh riang ria! Sweet

salzahari said...
This comment has been removed by the author.
salzahari said...

i like last pict..sungguh bersungguh2 :p ada award utk awak di blog saya..

yaya said...

YY TO KV:
Ye sangat riang ria hingga hilang suara untuk gelak dah....

yaya said...

YY TO SALZAHARI:
Gmabar last tu sungguh poyokan...
ade award? k nanti collect...

Siti Fatimah said...

yaya what a nice shoot u have so nice lah i suka really looks sempontan and naturally... adam ohhh adam geram aunty tgk adam tau... after nihh leh ambik picture dgn sofia yek!!! jelez nihh hehehe....

yaya said...

YY TO CT:
Jomlah kite amik gambar sampai penat. weekend i selalu turun kat taman2... jom....

Jua Zulkef said...

i tau KETAGIHAN yg hubby u tgh alamai..

sangat2 KETAGIH woooooo..

yaya said...

YY TO JUA:
Wahahaha... jua u pun same kannn...
yang pasti i tak letih beraksi depan camera.... ngeee..