Sunday, May 17, 2009

My beauty day




Just came back from foot treatment, oh and manicure and pedicure as well. Then i went to salon, feel fresh and happy + today is my beauty day. I keluar pagi-pagi to settle all my treatment while hubby and adam beradu di atas katil, so keluar awal pagi nanti dapat balik awal, tiba rumah hubby and adam dah bangun.
Oh petang ni ade photoshoot for my corporate client, dah le kat shah alam jadi haruslah singgah ke tasik photoshoot anak bujang ku si adam skali. Harap-harap tak hujan la petang ni. Rain, rain go away, come again another day, little adam want to play!

2 comments:

achee_b165 said...

behnya..skali skala manjakan diri.. p-na pn dah lama x gi camnie!!

bgus gak klu dpt... mmg sesuai benar ngn badan yg dh lemau dok asyik keja jer..

~p-na mama oja~

yaya said...

YY TO PNA:
Kalau takde mase nak wat treatment kat luar, kat rumah pun bleh. Tangan cik abg pun sodap kalau diurut-urut....