Wednesday, May 6, 2009

let enjoy our pictures....



































































































Semua gambar diambil hari jumaat lepas, lokasi di sheraton hotel, subang. Tak sampai 15 min pun photo session mengada ni cos dah nak hujan. Saya heret adam tido di sheraton hotel kerana adam masih bangun malam byk kali untuk menyusu badan (tak padan dah besar). Maka kami mengada-ngada amik gambar sebelum check-out.






Gambar hiasan saya sedang bekerja, bos2 sila up gaji saya :)



7 comments:

Farah_W said...

Dah besar adam...kejap je...

pet said...

nice pic wey! sape amik gamba2 neh?

yaya said...

YY TO FARAH:
Ha'ah makin besar dan manyak kerenah, tak larat wooo...


YY TO PET:
Ngehehehehhe.... nanti aku cite kat ko....

Siti Fatimah said...

yaya all the pictures so nice & beautyfull shoots i like it look so naturall... adam dah cam big boy je kan... suka lah dgn dia posing tuhhhh sgt comei tau geram i hehehe...

yaya said...

YY TO CT:
Wahahahhaha.....dah beshar anak makin penat mama die, anyway thanks ct!

achee_b165 said...

nice pic, sangat cool even shooting dlm masa singkat..congrate!!

tombamnya ada.. jeles aunty, tgk oja x tombam dah skrg..huhuh
~p-na mama oja~

achee_b165 said...

pembetulan ejaan..
Tombamnya adam...;)

~p-na mama oja~