Wednesday, May 27, 2009

Kedai Kami




Wah.... title kat atas tu macam we all buka kedai sendiri jek kan.... Cuba tengok gambar adam and baba, main-main lawan pedang dan buat toys 'r' us shop like our shop. Selalunya kalau jalan-jalan kami akan singgah masuk toys 'r' us samada memang kami betul-betul nak beli barang atau tidak, wajib masuk. Lagi satu kat situ ade ramai kanak-kanak so adam sukelah. Me and hubby love to survey all the latest toys.

Adam pulak kalau pergi toys 'r' us die punya lupa diri tak payah cakap lakan.... he start point finger here and there, he not even point the finger, tak sempat pun terus ambik. Pedang kat atas tu dah syok-syok belasah main ngan baba pastu gi cari mainan lain. Actually i pun suka pergi toys 'r' us ni. It like heaven place for all kids....




No comments: