Friday, May 15, 2009

he love barney - si raksasa unggu....



He woke up early in the morning - unusual





look at mama, on Barney dvd for him





Dah naik sheikh budak kecik nih....




He jump here and there





Tired and decide to sit back






Eat his toy "miss yellow duck" and his eye still focus at TV







Stand back








Jump here and there again









Dah meniarap pulak si kecik nih...










Dah abis DVD barney ni die suruh i playback again.... and dance










Bile dah penat ulang tayang sampai 3 kali dvd tu, barulah terbaring with his toy but still tengak tv gak... Hantu barney dah rasuk anak i....





Adam love barney and friends, Thomas and friend, eh macam-macamlah dvd and cd cartoon kat rumah tuh, but all the cartoon dvd and cd actually help me a lot, If not kalau nampak i kat rumah asyik nak berkepit jek keje, pastu sikit2 "nak nak nak" habis diselak nye baju i. Nak nenen jek.... Haku pun dah naik hafal sume lagu2 dlm cd die, macam hafal sifir jeeee.... sampai mandi dalam tandas pun aku nyanyi sambil buat gaya barney tu.... Haih penangan kartun barney.... Last but not least enjoy the video below...



video



3 comments:

FaizAmYAirieL said...

bagusla adam dah ade faveret cartoons..airiel xdek lagik..i still x tau lg cartoon ape yg die minat..die lebih interesting kpd video pussy cat doll dari video barney...itulah anakku airiel..camne tuu..huhuhuh

yaya said...

YY TO FAIZA:
Oh itew mesti ibu die yg minat pussy cat dolls that y anaknya pun suka....Anyway janji ade favourite.....

FaizAmYAirieL said...

bukan ibu die yaya..tapi papa die..kaahh...tp memang tau saye x tipu...kalau sy bukak cd barney or cartoon lain sure die minat kejap je pastu die dah x berminat..tp kalau pasang video clip pussy cat doll or lagu2 omputih yg rancak la..sure mate die x berkelip tgk..lame tauu....die diam memerhati..ehehee...kdg2 riso gak..adakah minda anakku sudah tercemar? ekekekee