Monday, May 25, 2009

Birthday Party




Yesterday, sunday we went to omari birthday party at macdonalds sek 3 shah alam. Hah.... 1st yg i nak cite ialah i sangat lah tidak selesa sepanjang berada di party itew kerana adam buat perangai. Ayo tak nak kat sesape pun, menagis jek sampai satu mc'd tengok die ngan i. Nangis dah satu hal pastu nak dukung memanjang. Tak kasi i duduk, kalau dapat duduk pun sekejap jek. Pastu orang sume tanya, kenape?...kenape?... ( i rase Mommy kat luar pernah alami ni jugak). Nasib dapat la i makan gak cos naza(maid) bawa die pergi memain kat tempat budak2 tu, itu pun sekejap, actually die tak selesa dengan selsema dan batuk + gigi geraham nak tumbuhkan. Ayooo... merana i dibuatnya...
Okeh the party goes well, tapi takde mascot keluar. Mostly makan2, borak2, layan games.... To omari, we hope u like the present...


Me with cranky boy



Diana, adam and mama adam




Yaya and suhara (wei su, awat muke ko mcm nak senyum tak nak senyum, dah confuse ke)





Letih tau layan ini budak


Saturday story morry
Okeh cerita yang perlu "reverse" kerana nak menjawab beberapa persoalan dari orang yang bertanya....


Cerita hari sabtu di entry yang sebelum i tak tempek gambar cos dah lewat malam update blog dan yang paling penting penat tak hengat shopping dan lenjan badan main badminton, terpeleot pada hari sabtu tu tau....

Lambat sangat jalan terkedek-kedak, mama tinggal jelakan adam di belakang, oh handbag la handbag hunting...




We bought black frame sun glass for adam


Okeh bagi menjawab persoalan emma, sunglass frame biru yang tak akan patah walau di bengkok-bengkokkan tu harga die rm43.00 and mostly harga sunglass budak kat pumpkin patch sume lebihkurang camtu - rm40 plus. Yang paling penting skali emma 1 outlet jual 1 jek sunglass material rubber yg bleh dibengkok-bengkokkan tu. So sape cepat die dapat, wahahahha...

Pna, cucilah mata anda dengan gambar kite yang tak seberapa ni, banyak gambar yang tak upload cos bos aka hubby di ofc selalu perli datang senyap2 dibelakang i cakap "wah panjangnye taip proposal" perli baekkkk punya. Ngeeee....


I got what i want



Oh kak farah, aku tak amik gambar la, lain kali aku upload noooo... tapi aku beli white color new arrival kat boutiqe gardens, finally i made a decision, aku tak amik ferragamo. Yang paling best laki aku suke handbag burberry plak, die soh beli burberry tapi aku dah terpikat kat coach plak. So hubby next time belikan burberry yang u suka tu yeh... ngehehehe..





10 comments:

KV said...

mmg merana kalo anak meragam taim majlis. Huhu. Tapi takpe, at least dpt pemgalaman kan. Hehe

Kerol+Natt=Adam said...

eh yaya..ur 2nd pic wif diana tu mcm nat knl la..rasenye mmbr skolah time form 1&2 dl..fara diana rite?

yaya said...

YY TO KV:
Aduhhhh... kak penat tu bile adam merengek-rengek..

YY TO NATT:
Yup fara diana, camne lak kenal tu?
die adik andy, kawan.

precious innocent said...

tq yaya krn sudi mjwb soalan i.. siap ada model tu..

cute!!!

-mama emma-

Kerol+Natt=Adam said...

dl mmbr 1 kelas time skol kat SMK dato' Hj. Kamaruddin,kkb..dad fara DO kat ctu..slalo gak g main tenis kat umah die..hehe..lame dh xjmpe since fara moved 2 s.alam..just send my regard kalo jmpe fara lg..xtau la die ingt ke x lg kat nat..hehe

yaya said...

YY TO EMMA:
No problem dear...

YY TO NAT:
Ha'ah diorg tinggal kat K.Kubu dulu-dulu. takpe kalau jumpa diana lagi nanti yaya try refresh die... what a small world hah....

Farah_W said...

weiii...tak aci la ltk gambar paper bag je....aku nak tgk jugakkk.. :P

yaya said...

YY TO FARA:
Wahahahha... nanti aku amik la gambo....

pet said...

wah wah kemain eksperimental dslr kat besday omari ye..hehehehhe

yaya said...

YY TO PET:
Hahahahha... ko tau jelah edex...