Monday, April 27, 2009

sian anak i...


Balik dari kerja last week tgk mata adam bengkak lebam warna purple gelap campur merah pekat. Sebelum samapai rumah i call my maid die dah cerita yang adam jatuh dari sofa terus hentam bucu meja. Adoiii... berdeghau darah aku. Tapi takdelah salahkan maid i kan.... sejak adam balik dari bandung memang suka sgt panjat sana sini kononnya naik kuda. Teringat naik kuda kat bandung la tu. Habis sume dikudakan... mainan die yg besar2 dikudakan, aku ni pun dikudakan... Nasib baik lah adam jatuh jek naza terus tuamkan mata adam. haih.... adam jgn lompat sana sini, nanti mama suruh baba beli kuda yang real.... bleh ke baba? ngehehehehe...

Dalam gambar tak berapa nampak lebam mata adam tuh. kejadian nih last week. Pagi tadi bangun pagi i tengok mata adam dah ok tapi macam pakai eye shadow color hitam sebelah...

get well soon son!

8 comments:

precious innocent said...

la.. siannye adam... hmm.. nak kene beli kuda la jwbnye lepas nie..

-mama emma-

CoNniE said...

lahai... siannye..

MeL said...

ciannya adam. lasak tul bdk kodam ni hehe..get well soon okey!

FaizAmYAirieL said...

cian adam lebam mate die..biasela budak mmg suke memanjat2..ehehe...teringat plak kat airiel..die pon penah kene lebam tp bwh mate dekat dgn pipi sbb nak tunjuk teror nak dok blakang..i tgh drive mase tu tp si huda ade kat sebelah kemain eksyen die x mo kat huda..last2 jatuh...terus lebam, mase tu mmg berderau darah terus bawak pi klinik mtk ais n ubat sapu..eeehehe

yaya said...

YY TO EMMA:
Tu la emma, nak beli kuda plastik ke, kuda kayu ke, atau kuda yg bebetul, tengah pikir nih...kekeke...

YY TO CONNIE:
Memang kesian, sedih i dibuatnya...

YY TO MEL:
Thanks auntie!

YY TO FAIZA:
Macam tulah perasaan ibu yek...

Farah_W said...

Lahhh...dah buat teknik make up smokey eyes plak si kecik nih...jgn notty2 adam... :)

yaya said...

YY TO FARA:
Tu lah wei budak ni dah hover ber eye shadow bagai...

Kerol+Natt=Adam said...

la ciannye adam..teringat time adam i jth dlm blk air..bertelor pale die..menggigil rasenye bdn i tgk die jth..anyway salam knl..i ni br je nk ber'blog..actually bkn name je same ank kte ni tp bezday pn same..hehehe