Thursday, April 9, 2009

Dah balik tapi penat....


Alahamdulillah saya dah selamat sampai rumah pada hari isnin lewat malam. Badan penat dan sakit2. Esknya which is on tuesday, i beriya-iya nak gi kerja, rindu kat ofc kononnya tapi kecundang di pertengahan jalan on d way ke ofc. hubby patah balik ke rumah antar i cos badan demam dan batuk teruk. Bile dah batuk memang malas nak cakap dan takde mood. Lepas telan ubat, nah amik.... sepanjang hari tido terlentang dalam bilik. Adam pun tak tau i ade kat umah, bile lewat petang kuar dari bilik terkejut muka adam. Mulalah ngengada nak dukung la, BF la diselak2 nye baju i nih. Next entry i akan blog bile gambar holiday dah kumpul dr pelbagai camera dan sementara itu i nak gi terjah ke blog2 yang biasa di lawati......

3 comments:

~Reyza's Mama~ said...

i missh ur blog post. updet.updet.

yaya said...

YY TO MAMA REYZA:
Will do dear!

Siti Fatimah said...

welcome back dear!!!
miss both of u so cepat2 update lorr :D