Monday, April 20, 2009

Busy like a bee


This week and next week will be my very busy week, shooting 5 days and event sana sini sinun. However i love it actually and everyday c new thing and meet new person. Hah, mrs noba u ckp keje i best, best tu memang lah best tapi time busy tak hengat, nak lompat ke blog u memang tak sempatlah, apetah lagi blog sendiri, oh dan juga blog yg lelain...
Anyway, i will comeback when i "free". Ni pun baru abis buat koje ckit and tomorrow morning i have to wake up early and i got 8am meeting with client, pheww.. 8am and definately i need to start my car engine at 7am. Oh, gonna miss my son, adam. Selalu keluar rumah pkl 9 atau 9.30am kalau takde meeting pepagi.
Besok adam bangun pagi definately nangis cos mama takde.
Oh gosh... teringat sumthing, aduh aku tak booking lagi tiket flight utk bebudak crew ke langkawi, alamak date event kat langkawi dah nak dekat. Chow! Eh dah pkl 12 lebih, argghhhh... dah ari isnin........ busy like a bee

3 comments:

achee_b165 said...

sian adam... nnti bila dh settle leh spend masa sepuasnya ngn dia..

cam oja la, this week smpai next week nnti baba bz je, blik mlm memanjang, dia dh tido..pg2 buta baba dh ilang, weekend aritu p-na bwk dia jln2,siap kena bwk pic baba je..dia dok pegang..huhu! sedey!

yaya said...

YY TO PNA;
Wow terharunya dengar cerita u, siap bawa gambar baba lagi....
anyway pna u mama yg sgt baik...

Farah_W said...

weiii...update!update! mana cite holiday ko ni....dah lama aku tgg tau.... :)