Friday, March 13, 2009

tag by faizah - hot mama

Do you think u r hot?

Hot for my hubby only...

Upload a picture of u?


7 month - preggie



8 month - preggie ( baju yang sama di atas tapi semakin ketat)






Due date



My first touch



Why did u like this picture?
One of the best momment in my life


When was the last time u eat pizza?
Last month i think, at Mid valley. Lunch hour friday sebab gi shopping sat, biasalah suka ambik kesempatan lunch hour jumaat cos panjang sket...


The last song u listen to?
Corporate song one of the university at malaysia sebab tengah buat video clip utk university tu.


What r u doing rite now beside doing this?
Office matters


What name you prefer besides yours?
ermmmm... what else... of course 'yaya' - easy to remember right!



People to tagged:

1) Emma mama ryan

2) Pna- mama oja

3) Nnurintan- mama mutuk

4) lyna - mama hafiy and fahry



Who is No 1?
Blogger friend

Who is No 2?
Blogger friend


Who is no 3?
Blogger friend


Who is no 4?
Wanita tabah dan hebat bagi saya, pun blogger friend.....




Sepatutnya kene tag 5 orang, tapi tak tau nak tag sape cos ramai yang dah buat tag ni rasenye....
Inilah akibatnya bile orang tag i dan i simpan lame2 tag tu. Yang 4 orang kat atas tu pun i tak tau diorang dah kene ke belum tag ni. Ape2 je lah! i dah penat nak balik umah dan rindu sangat kat anak i. B..... i rase nak makan western malam nih, jom dinner at western restaurant yang i suke tu... daaa.. u all!



Faiza, i hutang lagi satu tag, bile palk i nak tag u balik nih....



This is automatic post....

6 comments:

achee_b165 said...

wah..terkena sudah...okies~
insyallah akn disettlekan...

~p-na mama oja~

salzahari said...

let me the no.5 ;)

precious innocent said...

errr nama ku...

u perasan x, kat ur list tu, semua ur blogging friend... awat kita ramai online friend ek??

-mama emma-

FaizAmYAirieL said...

ehehe..xperla yaya..slowly jawab tag tu..ekeke..i know u r a bz woman..ehehe

yaya said...

YY TO P-NA:
Dear, sila-silalah settlekan....

YY TO SALZAHARI:
No problem....

YY TO EMMA:
Sebenarnye ramai jek kwn2 lain yg ade blog tapi diorg dah sound awal2 yg diorg tak suke wat tag game...
Pastu ramai kwn yg blum kawin dan preggie...

YY TO FAIZA:
Tag tu no hal, cume nak tunggu mood mari tu yg lame sket...

Mommy Lyna said...

cik puaaannnn

saya sudah membuat tag iniii


tapi takpe nanti insyaAllah 6hb depan akan dibuat lagi :D

TQ for tangging me!