Wednesday, March 11, 2009

Sunday shopping moping......



Last weekend balik Rumah MIL sekejap, so sunday tu sampai rumah terus pergi 1 utama. Tapi mase nak masuk kereta menuju dengan jayanye ke 1 utama i minta kat hubby biar i yang drive car, b silakanlah bersama adam yek. aduh adam ni bile dalam kereta kalau dengan mama mengada kemain, nak duduklah, nak peluklah, pijak2 perut mamalah, selak2 baju nak breast feed la, kalau BF bebetul takpe lah ni breast feed iklan2 plak. Tapi yang peliknya kalau adam ngan hubby kemain baik dok diam jek atas perut baba, errmmmm... maybe duduk kat perut baba tu empuk dan selesa sampai tertido mase on d way to 1 utama. Whatever!




We all sampai terus gi information counter for rental kenderaan si kecik ni ha, aduh bleh terlupa stroller kat kereta lagi satu. Adam pun memang suka dok dlm kereta comel tu so senang ckit mama nak shopping.




nice car ha... but which one?




excited boy!








Masuk ke dalam British India memang menjadikan kegilaan, but i only bought one long skirt while hubby rembat sekali 4 kemeja + 1 seluar. Britsh india sales sampai 50% and 70%. Just imagine baju2 yang harga rm799, rm499, rm 299 berapa harga lepas diskaun. sila kire sendiri! Sewel sekejap.... Kepada British India sila buat sale macam ni selalu....



Keluar jek dari british india adam start buat hal. Boleh die dah taknak duduk dalam kereta comel tu, hissshhhh kalau lah mama muat duduk dalam kereta tu dah lame dah masuk dalam kereta tu dan suruh baba tolak tinggal tunjuk jek nak gi mana.






Dah start buat hal dah..




Biarkan aje....



Since adam start cranky, we decide to have a tea-break at chilies. Adam need a rest and food plus drink to top up his energy and mama too. Oh just wanna share with u all, mase nak bayar bill tu boleh cashier tu salah kire, nasib baik i check dulu, hubby plak main nak bayar jek. Ntah item sape2 ntah masuk dalam bill kitaorg so moral of story please check your receipt before u pay.



Wohoooooo.... i finally found brown color pump and maybe i can say beautiful, pretty, feminine high-heeled pump in classic styles. Brown color Pump and bag from charles and keith. Guess ade sales unfortunately handbag yang i suka tu new arrival so normal price, huhuhu... disebabkan suka, beli je lah....




baba and son












mama and son








Sebelum balik singgah bakery jap, beli roti bagi ikan makan kat rain forest. Adam suka sangat dengan ikan-ikan kat situ, pandai ikut mama cubit-cubit roti bagi ikan makan. Mulut adam tak payah cakaplah, bising bangat tak tau ape yang die cakap dengan ikan-ikan tuh....



campakkan roti, yeh!














Sampai rumah, sume kepenatan..... tak percaya sila tengok gambar di bawah, si buncit terlentang atas katil, u all berani ke nak tengok? serius? Ok la.. ok la... ok la... silalah scroll ke bawah:















































It me!



3 comments:

CoNniE said...

kelaka la adam nie... buli mama yeaa... hehehe..

precious innocent said...

keta yg u sewa utk adam tu brp rm ek? just ada kat ou je ke? i x penah sewa keta yg mcm nie, sbb selalu dpt stroller je..

-mama emma-

~Reyza's Mama~ said...

what adam does in the car while you are holding him sounds the same like me, kalau duduk with abah dia, baru duduk diam. *sigh* How much is the kiddy car rental thingy? oh yea, happy anniversari!