Thursday, March 12, 2009

Iklan


Anyone interested below?:





Milkmaid tea ni i dah guna separuh, so balance die i dah tak minum since i dah tak exclusive breastfeed my son plus i just drink breast feed milk which is more effective to me. So sape2 yang nak silalah email i at yayayes7@yahoo.com
Oh it free! just gimme rm5 for postage and if you at ampang area tak payah rm5 for postage kerna i bleh pass jek...




6 comments:

salzahari said...

yaya
apakah kaitan iklan pertama dgm iklan milkmaid tea? nak cari freelance graphic designer ke? my hubby can do

yaya said...

Iklan 1st and 2nd dua iklan yang berbeza la.... that y tajuk entry Iklan.

Kite nak cari graphic designer yg keje fulltime di ofc, bukan freelance.If interested fax or email resume mcm dlm advertisement tu k.

Lame tak ber smskan...

precious innocent said...

kalau freelance leh pass kat hubi i...
i mean yg iklan ptama tu lah :P

-mama emma-

achee_b165 said...

emm?? sy nk yg mana 1 yerk? hehe!

~p-na mama oja~

Farah_W said...

YAYA...student aku yg amik course multimedia banyak yg dah grad...tapi takut tak meet ur comp requirement plak...

yaya said...

YY TO EMMA:
Wokey! oh emma yg pasal rental kid car kat 1 utama tu rental rm2 for the 1st 3 hour.

YY TO PNA:
Ha....pilih yang mana berkenan...

YY TO FARAH:
Takpe kak farah just suruh diorg fax or email resume,nanti kitaorg shorlist. kalau kak farah bleh suggest student yg tip top lagi better....