Wednesday, March 18, 2009

gembiranya.... tapi...


Pada ketika ini, eh silap sejak semalam saya sangat gembira walaupun terperangkap dalam kesesakan jalan raya di bulatan bank negara, mase tu rasa geram sgt sehinggakan saya mengambil keputusan turun dari kereta bos saya lalu berjln kaki ke tempat client saya untuk presentation, tapi dekat jek lebih kurang 10 min berjalan walau pun berkasut tumit tinggi ku redahkan jua.....

tapi memang berbalaoi, kerana client suka giler dan takde comment langsung dan tros nak present kak CEO diorg, so friday nih present ngan CEO, harap die suka tros than dah leh close project nih. Yang penting bile dah close project nih, confirm diorg terus bayar dan saya dpt commision project sebab client nih account haku.... yeh..... best5x.


Sekarang nih ade event yang last minit giler, client saya baru call semalam, job nih bleh dikatakan last minute giler, but dont worry we can handle it. Kesimpulannya saya busy minggu nih dan akan jarang berblogging tapi sale blog tetap aktif, stay tuned!


Alhamdulillah. Saya gembira tak terhingga.....

5 comments:

CoNniE said...

huhuhu... tegar nyer..

achee_b165 said...

beh tu..bole shoppin..hehe!!
susah2 dahulu shopin kemudian..hehe!!

~p-na mama oja~

yaya said...

YY TO CONNIE:
Terpaksa tegar...

YY TO PNA:
Aggreed! yehah...

!Nt4N said...

nak tanya, post utk GD tu available lg ke??

yaya said...

YY TO INTAN:
Yup available...
u can email me...