Thursday, February 12, 2009

Wet and dry


Oh! anak bujangku nampak dah besar


Last sunday we went to the Sunway lagoon. It was unplanned actually! but yay! super duper happy. Wow sunway lagoon ade byk benda baru compare the last time i pergi, oh yah cannot compare 9 years back... But to get more info at sunway lagoon especially the price and schedule u can click here. We all sampai pun dlm pkl 1pm sampailah pkl 6 petang baru terhegeh2 nak balik, sunway lagoon pun memang tutup pkl 6 ptg pun. Since it was unplanned so kitaorg masuk water park and amusement park sahaja. Lagi 3 park kene gi lain kali coz kalau half day memang tak sempat. Gambar memang tak banyak sgt pun sebab kitaorg sibuk main2 kat dlm tu kan... So layan je lah ye...




Adam sibuk tgk tiger, aaauuummmm...






dah penat, kita minum dulu!



As usual outside food memang tak bleh bawa masuk dan diorg akan check bag u all before masuk, masa zaman dulu2 i pergi diorg takdelah check detail sgt but arituh i gi detail dia check ok siap korek2 la beg tu sampai bawah. Bile dah tak bleh bawa masuk makanan tuh, u all faham2 je lahkan makanan dlm tu harga die kan... satu bungkus nasi goreng rm10. Masa dah nak balik lebihkurang pukul 5 adam cranky sgt maybe sebab die letih + nak tido, baba pun dah penat so mama la layan sume permainan kat wet park meanwhile hubby carried adam yg tgh dibuai mimpi indah.




sleep and sleep...






Little tiger (sila abaikan kaki saye disebelah itu)





After Dinner at our favourite place at ampang, barulah sampai rumah pkl 9 mlm dan tidur dgn lena anak beranak.......


3 comments:

precious innocent said...

dpr i bayangkan kepenatan u all... alamak... teringat lak entry i masa p lost world tambun.. huhu

ps, 1st pic ada tu mmg nampak dia udah besar laaaaaaaaaa

-mama emma-

yaya said...

YY TO EMMA:
ckp pasal lost world tambun, i memnag teringin nak pergi, cuma tak tau lagi bile.......

Siti Fatimah said...

yaya i suka tgk 1st picture tuhh... adam nampak cam big boy je... nice :)