Monday, February 23, 2009

weekend shopping



As usual, I love weekend!. Saturday, hubby gi office sebab sibuk prepare montaj untuk konsert M. Nasir hisshhhh... kacau tul sifu m. nasir ni culik b i weekend plak, sib baik client.... Tapi takpe i bawa my parent gi foot treatment. Best betul tgk my parent selesa menikmati foot treatment tu, memula my mom nak buat pedicure skali tapi kene tunggu lama lah plak coz weekend ramai org, ade yg dah buat reservation awal2. silap i lahkan tak buat reservation.

Sunday! we went to pavilion, hajat utama nak pegi "warehouse", ingat tak entry i pasal pilihan baju yg nak beli tuh, hampeh satu design pun blom sampai kat malaysia lagik. kecewa haku!
Tapi i telah berjaya menutup kekecewaan i apabila memborong sekali gus 3 helai baju di 'Jaspal'.
Okeylah malas nak cite byk, jom layan gambar!



Our hi-tea at TGI Friday



Yummy licious dessert!






Budak ni sibuk nak pegang fork sendiri




Puas hati buah hati mama dpt pegang fork sendiri





b and adam







have fun





Book and barney cd for adam and my favourite magazine from times bookstore







Let count adam!



Shoe for adam from adam kids







Tops from jaspal




Better click Jaspal to view more tops. cantik2 wo, rambang mata dibuatnya!

2 comments:

CoNniE said...

uishkk... syok nye shopping... i likee..

yaya said...

YY TO CONNIE:
Memang syok tapi lepas tu kene syok kan diri cari duit lagi....
ngeeee...